SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Jakter sin tredje hjemmeseier på rad

Real Madrid's Francisco Roman "Isco", right, in action with Deportivo's Fede Cartabia during a Spanish La Liga soccer match between Deportivo and Real Madrid at the Riazor stadium in A Coruna, Spain, Sunday, Aug. 20, 2017. (AP Photo/Lalo R. Villar)

Real Madrid's Francisco Roman "Isco", right, in action with Deportivo's Fede Cartabia during a Spanish La Liga soccer match between Deportivo and Real Madrid at the Riazor stadium in A Coruna, Spain, Sunday, Aug. 20, 2017. (AP Photo/Lalo R. Villar) Foto:

Av

Deportivo vinner på hjemmebane.

DEL

OddstipsVi bommet grovt på Tottenham – Liverpool, hvor vi trodde på U. Vi sørget for et solid overskudd med spillforslaget på Vålerenga. Det gikk inn til herlige 2,45 i odds. Innsatsen var 250 kroner, og det gjorde at også uke 42 ble en plussuke for Spillsenteret.

En flott mandag i vente med kamper fra blant annet spansk La Liga, Allsvenskan og tysk 2. Bundesliga, i tillegg er det er interessant kamp fra den norske eliteserien mellom Odd og Lillestrøm i Skien.

Mandagens råtips: Lillestrøm er i poengnød

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Deportivo La Coruna - Girona H

Spansk, La Liga. Både Deportivo og Girona er potensielle nedrykkskandidater, men vertene fra Galicia virker å ha litt mer kvalitet fremover på banen.

Deportivo har også hjemmebanefordelen, og det gjør at jeg tror denne kampen ender med Deportivo-seier.

Det store problemet for Girona er at de mangler Christian Stuani som er suspendert. Den tidligere Middlesbrough-angriperen har scoret fire av Gironas syv mål så langt denne sesongen. Uten Stuani på banen er det vanskelig å se for seg hvem som skal score målene for bortelaget.

Nyopprykkede Girona ligger på 17.-plass med seks poeng. Det er kun målforskjellen som holder dem foran Las Palmas som er under nedrykksstreken.

Katalanerne fikk en brukbar start på sesongen med fire poeng på de to første kampene, men de står uten seier i de seks siste kampene. Og det mest bekymringsfulle er nok at de ikke har scoret i tre av de seks kampene.

Deportivo på sin side har motsatt formkurve. De var uten seier i de fire første seriekampene, men nå har de tatt syv poeng på de fire siste kampene. Mot Girona jakter de sin tredje hjemmeseier på rad, og jeg tror de klarer det. Med offensive spillere som Lucas Perez og Florin Andone vil Galicia-laget garantert komme til å score.

Deportivo har kun gått målløse av banen i én av de siste åtte hjemmekampene. Det var mot Real Madrid. Mot nyopprykkede Girona vil forsvaret neppe bli satt på de samme prøvene, og fremover vil de få muligheter mot et Girona-lag som ikke har overbevist i La Liga.

Sjekk mandagens råtips:

Lillestrøm er i poengnød 

Deportivo kan ta sin tredje strake seier hjemme på Riazor mandag. Det vil i så fall være første gang de vinner tre kamper på rad siden desemeber 2010.

En annen artig kuriositet er at Deportivo er det laget i La Liga som har brukt flest keepere denne sesongen: Rubén Martínez (fem innslupne mål på to kamper), Przemyslaw Tyton (fire innslupne mål på én kamp), Costel Pantilimon (syv innslupne mål på fire kamper) and Francis Uzoho (ién kamp og ingen baklengsmål).

Depotivos viktigste avgjørelse før kampen er om Florin Andone eller Lucas Perez skal starte på topp. De har småskader på et par spillere. Fede Cartabia og Emre Colak er begge usikre.

Girona mangler som tidligere nevnt lagets toppscorer Cristhian Stuani. Han vil bli savnet. Kayode vil antakeligvis ta hans plass.

Jeg tror Deportivo vinner dene hjemmekampen. Girona kommer til å kjempe i bunnen, og Deportivo har ikke råd til å tape poeng i denne matchen. Hjemmeseier til 2,00 i odds. Innsatsen blir 250 kroner, og spillestopp er klokken 2055.

Her er vårt singeltips mandag 23. oktober:

Deportivo La Coruña - Girona 2,00 - 3,00 - 3,30 H

Total odds: 2,00