SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Hoffenheim suser videre

Wolfsburg's Ohis Felix Uduokhai, left, and Hoffenheim's Sandro Wagner vie for the ball during the German Bundesliga soccer match between VfL Wolfsburg and 1899 Hoffenheim in the Volkswagen Arena in Wolfsburg, Germany, Sunday Oct. 22, 2017. (Peter Steffen/dpa via AP)

Wolfsburg's Ohis Felix Uduokhai, left, and Hoffenheim's Sandro Wagner vie for the ball during the German Bundesliga soccer match between VfL Wolfsburg and 1899 Hoffenheim in the Volkswagen Arena in Wolfsburg, Germany, Sunday Oct. 22, 2017. (Peter Steffen/dpa via AP) Foto:

Av

Hoffenheim viser bedre form enn hjemmelaget.

DEL

OddstipsBlytung start på uken for Spillsenteret. Selv om Bournemouth leverte i går, så snublet vi på Bars Kazan. Så langt har det blitt bom på alle tre spillforslagene.

Onsdager det full rulle i Serie A og ligacupen ruller viedre i England,, i tillegg spilles de cupkamper i Spania, Tyskland og Frankrike. Det er også en variert meny med ishockeykamper.

Midtukekupongen: Everton-krisen er ikke over

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Werder Bremen - TSG 1899 Hoffenheim B

Tysk, DFB Cup. Werder spilte 0-0 mot FC Köln på bortebane sist helg. Det var lagets femte uavgjorte kamp på de seks siste kampene.

På hjemmebane har de tapt fire av de seks siste kampene uansett turnering, så formen til Rune Bratseths gamle klubb er ikke god.

Werder slo Wurzburger Kickers 3-0 i forrige runde, så de har i alle fall kommet seg forbi første hinderet. Det klarte de ikke sist sesong. Da røk de ut i første runden mot Lotte på bortebane.

Året før spilte de seg frem til semifinale, men tapte 0-2 mot Bayern München. Det er et unntak. For i sesongen 2015-2016 tapte de mot Arminia Bielefeld i tredje runde. Også i 2013 ble det en tidlig cupexit for Werder. Da tapte de etter straffespark mot Saarbrücken.

Det virker ikke som Werder prioriterer cupen, og jeg tror heller ikke de har råd til det denne sesongen.

Angriperen Fin Bartels er suspendert, så han spiller definitivt ikke. Jeg blir overrasket om ikke Werder velger å hvile flere av førstelagsspillerne.

Hoffenheim er også denne sesongen et av topplagene i Bundesliga, men de har ikke vunnet på de tre siste ligakampene. I helgen spilte de 1-1 mot Wolfsburg.

De vil forsøke å slå tilbake i denne kampen, tror jeg. Men de har ikke imponert på bortebane de siste ukene. Laget står med tre bortekamper på rad uten seier i alle turneringer.

De slet seg videre fra første runden, hvor de vant 1-0 mot Erfurt.

Sist disse to lagene møttes i Bremen var i mai. Det ble en underholdene match som endte med 3-5-seier til Hoffenheim.

Gjestene er favoritter i denne kampen, men de har underprestert i cupen de siste sesongene. Det er krise i Werder. De har spilt ni kamper så langt denne sesongen - og ennå venter de på sin første seier. Hjemmelaget bhar skjerpet seg når de har møtt topplagene, men jeg tror Hoffenheim blir fors terke i denne kampen.

2,20 i odds på borteseier er greitnok. Innsatsen blir 100 kroner, og spillestopp er klokken 2040.

Her er vårt singeltips onsdag 25. oktober:

Werder Bremen - TSG 1899 Hoffenheim 2,65 - 3,20 - 2,20 B

Total odds: 2,20