SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Eintracht jakter sin første seier i Mainz

Frankfurt's Marius Wolf celebrates his side's second goal during a German first division Bundesliga match between Eintracht Frankfurt and Borussia Dortmund in Frankfurt, Germany, Saturday, Oct. 21, 2017. (AP Photo/Michael Probst)

Frankfurt's Marius Wolf celebrates his side's second goal during a German first division Bundesliga match between Eintracht Frankfurt and Borussia Dortmund in Frankfurt, Germany, Saturday, Oct. 21, 2017. (AP Photo/Michael Probst) Foto:

Av

Eintracht Frankfurt kan fredag ta sin første seier i Mainz noensinne.

DEL

OddstipsVi hadde full klaff med spillforslagene våre torsdag. Råtipset på Levante til 3,55 i odds satt som et skudd (100 kroner i innsats) og singeltipset på Tampa Bay Lightning gikk også inn til 1,65 i odds (250 kroner i innsats). Det sørget for pene plusstall.

Fredagen er vorspiel til en fantastisk fotballhelg. Det spilles blant annet kamper i tysk 1. Bundesliga, den engelske Mesterskapsserien og i Frankrike barker Paris St. Germain og fjorårets store overraskelse i fransk fotball, Nice, sammen. Det er også fotball fra nest øverste nivå i Nederland, Tyskland og Frankrike, i tillegg er det en haug med ishockeykamper.

Lørdagskupongen: Kom igjen Brann, angrip!

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Mainz 05 – Eintracht Frankfurt B

Tysk, Bundesliga. Mainz 05 slo onsdag tilbake etter 0-2-tapet mot Schalke sist helg, da de slo 2. Bundesliga-nykommeren Holstein Kiel i DFB Pokal-cupen.

Mainz stilte med et B-preget lag for å gi flere av reservene matchtrening, men de var uheldige som fikk førstekeeper Rene Adler skadet i første omgang. Adler er ikke ventet å spille fredagens kamp.

Eintracht Frankfurt har endelig fått sving på resultatene. Frankfurt havnet helt på bunn av formtabellen i siste halvdel av forrige sesong. Laget fra finansbyen måtte ta grep. De har investert for over 200 millioner kroner i løpet av sommeren og nå virker det som Eintracht-laget endelig er samspilt.

Angriperen Sebastian Haller ble kjøpt i sommer, og han har bidratt til å gjøre Eintracht mer uforutsigbar offensivt. Haller har scoret mot de to beste forsvarene i Bundesliga. Han scoret mot Hannover 96 (2–1) og Borussia Dortmund (2-2).

Frankfurt viser en stigende formkurve. De er ubeseiret i de tre siste kampene, mens Mainz sin formkurve peker motsatt vei. Det store problemet til Mainz er at de slipper inn for mange mål. Laget har 15 baklengsmål på de ni første kampene. Det er kun to lag som har flere innslupne mål enn dem.

Mot Eintracht må de sannsynligvis også klare seg uten førstekeeperen, og i tillegg er forsvarsspilleren Leon Balogun ute.

Sjekk vårt forslag til lørdagskupong:

Kom igjen Brann, angrip! 

Eintracht er oppe på syvendeplass med 14 poeng, men de har en vanskelig bortekamp i Mainz fredag.

Eintracht har faktisk ikke vunnet noen av de siste tolv bortekampene mot Mainz, men syv av kampene har endt uavgjort.

Syv av de åtte siste innbyrdes oppgjørene har endt med seier til laget som spiller foran sine egne fans. Ja, faktisk har kun én av de siste 26 møtene mellom lagene endt med tap til hjemmelaget. Historien taler med andre ord for at hjemmelaget skal stikke av med seieren.

Jeg tror imidlertid ikke at historien gjentar seg fredag. Frankfurt har nemlig en glimrende mulighet til å ta sin første seier i Mainz noensinne, og den kommer de til å ta vare på.

Veteranspissen Alexander Meier, den offensive midtbanespilleren Marco Fabián, den defensive midtbanespilleren Omar Mascarell og backen Danny da Costa er alle ute. Den gode nyheten er at stopperen Simon Falette er tilbake etter å ha vært suspendert i forrige kamp.

2,55 i odds på borteseier frister mest, i alle fall slik Frankfurt spiller om dagen. Jeg forventer at Eintracht-sjef Niko Kovac går for tre poeng på Opel Arena.

Her er vårt singeltips fredag 27. oktober:

FSV Mainz 05 – Eintracht Frankfurt S 2,35 3,10 2,55 B

Total odds: 2,55