SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Detroit Red Wings har møtt veggen

Detroit Red Wings forward Luke Witkowski (28) goes after the puck during the second period of an NHL hockey game against the Buffalo Sabres, Tuesday Oct. 24, 2017, in Buffalo, N.Y. (AP Photo/Jeffrey T. Barnes)

Detroit Red Wings forward Luke Witkowski (28) goes after the puck during the second period of an NHL hockey game against the Buffalo Sabres, Tuesday Oct. 24, 2017, in Buffalo, N.Y. (AP Photo/Jeffrey T. Barnes) Foto:

Av

Detroit er uten seier i de fem siste kampene.

DEL

OddstipsLazio sviktet oss ikke, og det gjorde heller ikke Celta Vigo. De sørget for at onsdagens dobbelttips gikk inn til flotte 3,76 i odds. Innsatsen var 100 kroner, og dermed gikk vi med et pent overskudd onsdag, selv vi røk på singeltipset. Det ble i tillegg ti rette på midtukekupongen – igjen, men premien var dessverre kun ti kroner.

Torsdagens oddsprogram byr blant annet på spanske cupkamper, i tillegg er det ishockey fra den norske og svenske eliteserien. Natt til fredag er det en haug med kamper fra NHL.

Onsdagens singeltips: Werder kan ikke prioritere cupen

Midtukekupongen: Everton-krisen er ikke over

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Tampa Bay Lightning – Detroit Red Wings H

NHL, ishockey. Atlantic Division-derby. Tampa Bay Lightning har fått en glimrende start på sesongen. De virker sterke både offensivt og defensivt, og det viste de også da de banket Hurricanes hele 5–1 på bortebane tidligere denne uken.

Seieren i Nord-Carolina gjør at Florida-laget er oppe i åtte seire på de ti første kampene. Før nattens kamp har de tre seire på rappen.

Hjemme i Amalie Arena i Tampa er laget ubeseiret så langt. De står med fem strake seire, hvor de kun har trengt spilleforlengelse i én av kampene.

The Red Wings innehar fjerdeplassen i Atlantic Division. De fikk en knallstart på sesongen med fire seire på de fem første kampene, men nå virker det som Detroit har falt helt sammen. 

Natt til onsdag gikk de på et surt 0-1-tap mot Buffalo. Det var lagets femte tap på rad. Siden lørdag har de spilt tre kamper.

De tapte 3–4 mot Washington etter spilleforlengelse natt til søndag og natt til tirsdag gikk de på et forsmedelig 1-4-nederlag hjemme mot Vancouver.

Detroit-laget har spilt seks bortekamper denne sesongen. De har tre seire, hvor av en etter spilleforlengelse, og tre tap. I natt spiller de sin fjerde kamp på seks dager, og det virker som Detroit-spillerne er slitne.

Red Wings scoret 17 mål på de fem første kampene, men de har kun scoret ni ganger i løpet av tapsrekken. Henrik Zetterberg og Anthony Mantha har fire scoringer hver, men det er Mark Green som har sanket flest poeng. Han har elleve poeng.

Red Wings vil antakeligvis starte med Jimmy Howard mellom stengene. Han var bra i kampen mot Buffalo, hvor han kun slapp inn ett mål. Lightning starter trolig med Andrej Vasilevskij i mål.

Tampa har et bra lag med spillere som Tyler Johnson, Mikhail Sergachev, Vladislav Namestnikov, Ryan Callahan og Nikita Kutsjerov. Det lukter mål av denne gjengen, og Tampa er laget som har scoret nest mest i NHL. De har 4,10 mål i snitt per kamp.

Red Wings var utrolig gode i starten, men har fullstendig klappet sammen. Lightning har vært stabilt gode hele veien. Andrej Vasilevskij er en steike god keeper. Han slipper ikke inn mye mål for tiden. Jeg tror på Tampa-seier. 1,80 i odds er ok, og jeg satser 250 kroner.

Her er vårt singeltips torsdag 26. oktober:

Tampa Bay Lightning–Detroit Red Wings 1,65–3,80–3,60 H

Total odds: 1,65