SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

City er en marerittmotstander

Manchester City og Leroy Sane virker ustoppelig denne sesongen.

Manchester City og Leroy Sane virker ustoppelig denne sesongen. Foto:

Av

De går fra triumf til triumf og banker inn mål etter mål, Manchester City mener alvor i år.

DEL

LørdagskupongenDet er en uhyre spennende tippekupong denne lørdagen, der blant annet Manchester City og Manchester United er i aksjon. Det er også en spennende kamp fra den norske eliteserien lørdag. I Møre og Romsdal er det fylkesderby mellom Aalesund og Kristiansund. Aafk står i fare for å rykke ned og trenger desperat tre poeng, så det kan bli et forrykende Møre og Romdal-oppgjør på Color Line Stadion.

Bonuspotten i tipping har nå vokst til to millioner kroner, og pausepotten har passert 160 000 kroner.

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil. Innleveringsfristen er lørdag klokken 1555.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. Aalesund - Kristiansund U(B)

Elleve kamper uten seier, det er krise, det! Men det er det Aafk står med nå, noe som selvsagt gjør at de kan rykke ned. Her kommer sjansen de bare er nødt til å gripe, men jeg tror på nok en kamp uten en trepoenger. De har vært elendige i høst, det har ikke KBK.

2. Southampton - West Bromwich(H)U

To lag midt på tabellen, og det er vel der de hører hjemme. Ingen av dem i spesielt god form, spesielt gjestene er litt labre for tiden. Tony Pulis' mannskap vant de to første, men de seks neste har gitt 0-4-2. Gir derfor hjemmelaget en sjanse.

3. Manchester City - Burnley H

Stakkars Burnley! Manchester City er i kalasform, nå slo de den italienske serielederen Napoli også, og snart får de Aguero på banen igjen! En skal ha litt av et motspill, for å bruke et av Lars Arne Nilsens yndlingsord, om en skal stå imot. Burnley er ikke i nærheten!

4. Huddersfield - Manchester United B

Huddersfield har gjort det samme som West Brom: Falt kraftig av etter to seire i starten. Da har de selvsagt et problem her. For selv om ikke United ser like elleville ut som i starten, skal det et skikkelig formsterkt Huddersfield til for å slå dem. Og der er de altså ikke.

5. Newcastle - Crystal Palace H(UB)

Helgardering! Palace gjorde som Palace pleier, de slo til da absolutt ingen ventet det. Seier over Chelsea etter syv kamper uten scoring, er sinnssykt. Nå har Mike Ashley endelig lagt Newcastle ut for salg. Det er en urolig klubb, og heller ikke et altfor sterkt lag.

6. Stoke - Bournemouth H

Som ventet ble Stoke overkjørt av City sist. Det ville de fleste blitt i den formen serielederen viser nå, men det er likevel mange åpenbare svakheter hos «The Potters». Men siden Bournemouth er enda svakere, setter jeg en rein H. Noen kamper må jo Stoke vinne!

Sjekk lørdagens singeltips:

7. Swansea - Leicester (H)B

Swansea fikk seg en etterlengtet seier med 2-0 over formsvake Huddersfield sist. U21-landslagsspiller Tammy Abraham scoret begge målene, lånespilleren fra Chelsea kan bli nyttig. Leicester er fortsatt under streken, men er egentlig et bedre lag enn Swansea.

8. Brentford - Sunderland (H)U

Så er vi nede i Championship, og der kan som kjent alt skje. Brentford har tatt seg opp etter en begredelig start. Det har ikke Sunderland, «The Black Cats» sørger fortsatt over nedrykket. Men de rykker ned igjen om de ikke skjerper seg! Noe bedring, to U i to siste.

9. Bristol City - Leeds H(U)

Hva skjer i Leeds nå, da?! Etter en flott start, har de tapt fire av de fem siste og tre på rad! Bristol City er i langt bedre form. I fjor så de ut til å rykke ned inntil de satte i gang en spurt, og de har egentlig bare fortsatt i høst. Men Leeds er vel snart nødt til å skjerpe seg?

10. Derby - Sheffield Wednesday H

To uberegnelige lag, begge midt på tabellen, skrekk og gru for en kamp å tippe på! Ikke minst siden begge er notorisk ustabile. Men Derby er i beste form, og de er hjemme, så jeg lukker øynene og sier H.

11. Middlesbrough - Cardiff H

Middlesbrough skal være bedre enn de har fått vist til nå, mens Cardiff overpresterte i starten. Nå har de begynt å vise svakhetstegn. Utrolig tafatte da de tapte for Birmingham sist, så jeg kjører nok en dristig rein H.

12. Sheffield United - Reading H

Bare Preston med åtte baklengs har tettere forsvar enn Sheffield United, som har sluppet inn ti. Bare to baller har «Blades»-keeper Jamal Blackman måttet plukke ut av eget nett på hjemmebane, og mot et Reading i dårlig høstform bør det bli tre nye poeng.