SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

3,35 i odds på LSK lokker

Lillestrøm  20161106.
Eliteserien fotball 2016: Lillestrøm-Molde. Lillestrøm-trener Arne Erlandsen før eliteseriekampen mellom Lillestrøm og Molde på Åråsen stadion.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Lillestrøm 20161106. Eliteserien fotball 2016: Lillestrøm-Molde. Lillestrøm-trener Arne Erlandsen før eliteseriekampen mellom Lillestrøm og Molde på Åråsen stadion. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Foto:

Odd har vært bra hjemme, men mandag kan de få seg en kilevink av et Lillestrøm-lag i poengnød.

DEL

Vi bommet grovt på Tottenham – Liverpool, hvor vi trodde på U. Vi sørget for et solid overskudd med spillforslaget på Vålerenga. Det gikk inn til herlige 2,45 i odds. Innsatsen var 250 kroner, og det gjorde at også uke 42 ble en plussuke for Spillsenteret.

En flott mandag i vente med kamper fra blant annet spansk La Liga, Allsvenskan og tysk 2. Bundesliga, i tillegg er det er interessant kamp fra den norske eliteserien mellom Odd og Lillestrøm i Skien.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Odd – Lillestrøm B

Norsk, eliteserie. Før mandagens kamp ligger Odd nede på åttendeplass, ni poeng bak Sarpsborg 08 som innehar tredjeplassen og syv poeng foran TIL på nedrykkskvaliken.

Fem serierunder før slutt ligger de i et ingenmannsland på tabellen, og de har lite å spille for i de siste kampene.

Dag-Eilev Fagermons mannskap har vært en av de største skuffelsene denne sesongen. Før sesongen var de ventet å gi Rosenborg kamp om seriegullet, men det ble tidlig klart at de ikke kom til bli noen utfordrer for trønderne. Det skyldes først og fremst en elendig borteform.

De har kun tatt ni poeng på bortebane denne sesongen. Det er like lite som bunnlaget Viking, og færrest av lagene i eliteserien.

Årsaken til at de likevel ligger anstendig plassert på tabellen er en brukbar hjemmestatistikk. De har tatt 26 poeng på hjemmebane så langt. Bare tre lag har tatt mer poeng enn dem på hjemmebane hittil denne sesongen.

Fredrik Semb Berge er ute på grunn av for mange gule kort.

Lillestrøm slo Sogndal 1–0 i forrige serierunde. Det var en viktig trepoenger. LSK, som skal spille cupfinale senere i høst, står i fare for å rykke ned. Romerikingene ligger på ellevteplass med 31 poeng. De ligger kun tre poeng foran Tromsø på nedrykkskvalik, så de kan ikke slappe av. '

Kanarifuglene har kun to seire på de ni siste kampene. Begge har kommet på hjemmebane. De har ikke vunnet på bortebane siden juni. På bortebane har Lillestrøm 2-5-5 i år. Men i Skien har LSK vært brukbare. LSK vant 3–1 i sist sesongs bortekamp. Statikken viser 3-0-3 på de seks siste innbyrdes oppgjørene i Telemarks hovedstad.

Frode Kippe er ute med tre gule kort, men jeg tror ikke det har så mye å si i denne kampen.

Sist disse to lagene spilte uavgjort i Skien var tilbake i 1954. I Hovedserien i 1953–1954 spilte Odd og Lillestrøm 3–3. Siden den gang har lagene møttes 19 ganger i Telemark, og ingen av kampene har endt med poeng deling.

Jeg tror heller ikke på poengdeling mandag. Lillestrøm trenger poengene mest, og jeg satser på et motivasjonsspill denne mandagen. Denne kampen er jevnere enn oddsen indikerer, i alle fall slik jeg ser det. 3,35 i odds på kanarifuglene spilles. Innsatsen blir 100 kroner, og spillestopp er klokken 1855.

Her er vårt singeltips mandag 23. oktober:

Odd–Lillestrøm 1,95–3,35–3,35 B

Total odds: 3,35