SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vi koser oss med engelsk middelmådighet!

Shrewsbury er knallsterke i høst, er ubeseiret og topper League One. Vi tror på ny seier lørdag, borte mot Walsall. Her er Shrewsburys Nat Knight-Percival (t.v.) i kamp med Antony Martial i en FA-cupkamp i 2016.

Shrewsbury er knallsterke i høst, er ubeseiret og topper League One. Vi tror på ny seier lørdag, borte mot Walsall. Her er Shrewsburys Nat Knight-Percival (t.v.) i kamp med Antony Martial i en FA-cupkamp i 2016. Foto:

League 1 og 2 på lørdagsbongen!

DEL

LørdagskupongenEn deilig lørdagsbong med kamper fra engelsk League 1 og 2, altså nivå 3 og 4. Ingen grunn til ikke å stole på ligalederen i League One, så vi begynner med en rein B for laget fra vakre Shrewsbury. Charlton får også stå ugardert, og Fleetwood skal snu en dårlig trend mot bunnlaget Plymouth.

Tabell engelsk League One

Tabell engelsk League Two

Innleveringsfrist lørdag kl. 15.55. Lykke til!

1. Walsall - Shrewsbury Town  B

De ti første er League One, og her skal Walsall får kjørt seg. Shrewsbury topper tabellen, er ubeseiret, og jeg har ingen tro på at ustabile «Saddlers» klarer å stå imot.

2. Scunthorpe United - Wigan Athletic  (U)B

Scunthorpe er blant de aller gjerrigste lagene i denne divisjonen, noe som har brakt dem oppunder playoff. Wigan er oppe på 2.-plass etter å ha vunnet åtte av elleve så langt. Formen til hjemmelaget er litt nedadgående, jeg tror mest på gjestene.

3. Charlton Athletic - Peterborough  H

To lag på playoff, begge på 20 poeng. Charlton er på en oppadgående kurve, de har gått fra to tap til to uavgjorte og sist en seier. Peterborough er på motsatt kurs; en fin sesongåpning har bråstoppet i to tap. Så da sier jeg H.

4. Milton Keynes - Bradford City  U(HB)

Milton Keynes hadde en svak sesongstart, men har spilt seg fint opp. Bradford har vært mer stabile, har bare hatt to tap og ligger oppunder toppen. Men det er tidlig i sesongen, avstanden mellom disse to er bare fem poeng, så denne er helt åpen.

5. Plymouth Argyle - Fleetwood Town  B

Plymouth er «rock bottom», og har bare to poeng på de ni siste. Den eneste seieren i høst kom i andre runde. Fleetwood begynte sterkt, med tre strake. Så har det blitt store hull i nettene hos «The Trawlermen», de har tapt tre av de fire siste. Men nå blir det fangst.

6. Rochdale - Rotherham United  (H)U

Rochdale er under midten, og liker godt å spille uavgjort. I fem av elleve kamper har de delt poengene. Rotherham nekter å dele på noe som helst. De har 6-0-5 på elleve kamper, men er klart best hjemme. Bare én borteseier. Rochdale har bare ett tap på de fem siste.

7. Doncaster Rovers - Southend United  B

Doncaster begynte bra, med fem poeng på de tre første. Så har det gått skeis, de åtte neste viser 1-1-6. Dermed synker de mot bunnen. Southend viser en helt annen formutvikling, en svak start er nå blitt til tre strake seire.

8. Oxford United - AFC Wimbledon  H

Oxford gjorde slutt på en svak periode med en sterk 4-1-seier borte over Peterborough sist. Hjemme scorer de bra med mål, ti på fem kamper. Wimbledon har bare to seire i høst, og har kun scoret to mål borte. Tar sjansen på at oppturen fortsetter for Oxford.

9. Northampton Town - Bristol Rovers  U(B)

Northampton er under streken. De hadde to hjemmeseire på rappen i september, men på de ni andre har de bare tatt to poeng. Bristol Rovers er gode hjemme, men har bare én borteseier og til sammen fire mål på fem bortekamper. Vanskelig!

10. Oldham Athletic - Bury (trekkes)  H

Denne blir trukket, og det gidder vi ikke gardere. Alltid største sjanse for H.

11. Carlisle United - Exeter City  (U)B

Så er vi nede i League Two. Der er Carlisle på opptur, de har vunnet to av de tre siste etter en ellers skral sesongstart. Exeter er oppe på 2.-plass. Vant sist, men før den hadde de to tap. Med 8-1-2 på elleve kamper er de klar favoritt her, men jeg tar med en U.

12. Accrington Stanley - Luton Town  H(U)

Kun to poeng mellom disse to lagene, som kjemper i toppen. Begge lag er i god form, men jeg tviler på at Luton vinner. De har nemlig 1-3-1 på fem bortekamper, og det gjør det enkelt å sette tegnene her.