Gå til sidens hovedinnhold

Søndag er Barnas skidag

Artikkelen er over 1 år gammel

Sist helg fikk de voksne sitt i Holmenkollmarsjen. Denne helga er det barna sin tur til å kose seg på ski – og nå har det til og med kommet litt nysnø.

Førstkommende søndag ønsker Hakadal Idrettslag igjen velkommen til årets skieventyr, Barnas skidag i Hakadalsskogen. I lysløypa i Varingskollen kan alle barn mellom 3 og 12 år delta.

Tradisjonen tro vil vi nok lokke Bamsefar ut av hiet, og sammen med harepus, ekorn og elg vil han skape god stemning på arenaen og hjelpe deg rundt i løypene. Du kan velge hvilken løype du vil gå. Harepusløypa er 200 meter, Bamseløypa én kilometer, Ekornløypa 2,4 og Elgløypa fire kilometer.

Alle får premie! Her er det ikke om å gjøre å vinne, men å ha det moro på ski. Ikke noe mas om tider, ingen prestasjonsangst. På arenaen har smøreteamet kontroll, så her kan du få hjelp. De voksne kan smøre seg med tålmodighet, for noen vil erfaringsmessig gå mange runder når de først er i gang. Som voksen kan du gå sammen med barna, det kan være trygt og godt å ha ei hånd å holde i.

Startnummer får du kjøpt på arenaen før start, og du kan starte mellom klokka 11 og 13.00.

Uten mat og drikke duger helten ikke……så på arenaen ligger pølsene klare på grillen og du kan handle både vått og tørt. På Veterankollen er bålet tent for litt kos og hygge etter at du har gått i mål.

Det kan bli trangt på parkeringa, men HIL satser på å stable tett, og regner med at alle får plass på den øverste parkeringsplassen. Det er allikevel fint om du kan samkjøre med naboen.

Overskuddet fra arrangementet går tilbake til barna i Hakadal Idrettslag, blant annet til å utdanne trenere og instruktører for barn under 12 år. HIL håper derfor på forståelse for overivrige og pågående loddselgere.

Kommentarer til denne saken