Slattumhallen nærmer seg start – i dag skal de på befaring

FRA LUFTA: Slattum skole sett fra luften. Slattumhallen er tenkt satt opp i skogen på nordsiden, til høyre på bildet.

FRA LUFTA: Slattum skole sett fra luften. Slattumhallen er tenkt satt opp i skogen på nordsiden, til høyre på bildet. Foto:

– Konkurransen om å bygge Slattumhallen er nå lagt ut på anbudssida Doffin og det skulle være befaring 30. juni, opplyste idrettsrådsleder John Vestengen på årsmøtet sist uke.

DEL

Ettersom det ikke var mulig å få realisert alle tiltenkte funksjoner i Slattumhallen innenfor den økonomiske rammen kommunestyret har satt, så ble klatrehall, samt egen sal for sportsdans og kampsport kuttet ut. Idrettsrådet valgte likevel å stille seg bak planene om å realisere Slattumhallen som en ren basis- og flerbrukshall.

Idrettsrådet ser med tilfredshet på utvidelsen av Rotneshallen med garderobe og tribuner, men det er ikke kommet anbud på sistnevnte ennå. De er også glade for at det kommer ny flerbrukshall og svømmehall på Elvetangen neste år. Idrettsrådet er også positive til at politikerne har prioritert Varingskollen i reguleringsplanarbeidet og de er positive til planene på Sagerud og Sørli.

Idrettsrådet var imponert over klubbenes samarbeidsvillighet da skredet gikk på Li i høst. Da Sparebank 1 bidro med en million ble det opp til idrettsrådet å fordele pengene. Det ble gjort i to omganger, men begge ganger var GIF eneste søker. Ettersom de også kunne påvise at utgiftene oversteg en million var det ingen tvil om hvordan pengene skulle fordeles.

Artikkeltags