Nittedal hadde med fem deltagere i konkurransen. Været var fint, men det blåste voldsomt innimellom. Noe som på et vis var veldig positivt for nittedølene ettersom de sjelden får trent med vind på Sagerud.

Seier og 2. plass

Først ut denne kvelden var Storm Kristoffer Veitsle i G14. Han gikk offensivt ut og lå lenge i ledelsen, men etter litt utfordrende skyteforhold på siste runde endte han til slutt på en solid 2. plass. Han fortsetter dermed den gode trenden han hadde i vinter.

Henrik Omland i G15 hadde også en solid vintersesong og fortsatte med en god dag på Fossum. Han hadde tett følge av en konkurrent helt inn til siste skyting, men holdt hodet kaldt og avgjorde med rask skyting og fire treff. Markus Aspevik Hannestad i samme klasse fikk til slutt en 11. plass.

Bra i junior

Thelma Olea Gaarder konkurrerte for aller første gang i juniorklassen, hvilket innebærer stående skyting. Thelma var veldig spent før start, men gjennomførte en god konkurranse og fikk til slutt en 6. plass. En fin indikator på at treningen er godt i gang.

Herman Brunborg startet sist i kveldens eldste klasse. Junior og senior var slått sammen. Her var det mange kanoner som stilte til start. Herman leverte både på liggende og stående skyting. Han vant klassen sin og kom på 3. plass totalt, kun slått av to seniorer.

Nye rekrutter

Skiskiskytterlaget holder trykket gjennom sommeren, og mange av utøverne har allerede kommet godt i gang med treningen. Det blir to konkurranser til som denne utover sommeren, og i starten av september er det Østlandsmesterskap.

Nittedal Skiskytterlag måtte dessverre si nei til noen utøvere i fjor høst da de ikke hadde plass til flere, men uka etter høstferien vil de igjen åpne for nye rekrutter på skiskytterskolen. Denne gangen kan barn født i 2010 eller tidligere melde seg på.

Skiskytterlaget vil komme med nærmere informasjon etter sommerferien.