Høstens Kulturfaktor20 ble en svært redusert og koronapreget affære. Nå vil kulturenheten i Nittedal kommune markere 2021 med nytenkning. De inviterer frivilligheten til idedugnad i Kluturverket Flammen onsdag 14. oktober. Påmeldingsfrist er i dag.

Målet er en revitalisert Kulturfaktor21. Festivalen skal blant annet romme en “gjenåpningsforestilling” som markerer at kulturlivet igjen kan tilby gode sceniske opplevelser etter en periode med mindre aktivitet.

- Til en slik gjenåpningsforestilling er alle gode ideer og innspill velkommen. Det kan være ønsker om artister, konsepter, utradisjonelle arenaer eller nye samarbeid. I idéfasen finnes det ingen hindringer eller begrensninger, sier kultursjef Fredrik Glans.

Han ønsker seg ideer både til gjenåpningsforestillingen og Kulturfaktor21 generelt, men også Kulturfaktor i årene som kommer.

Idémøtet ledes av Monika Egeland Hammer, som er flytsjef for Kronprinsparets Fond. Hun er pedagog med bred erfaring fra å lede prosjekter og prosesser i offentlig sektor.

Bildeserie

Kulturfaktor 2020