Skal forme Kulturfaktor på nytt - vil ha frivilligheten på laget

VIL HA FART PÅ SAKENE: Kultursjef Fredrik Glans reiser kjerringa etter en koronapreget Kulturfaktor20, og inviterer neste uke til idedugnad.

VIL HA FART PÅ SAKENE: Kultursjef Fredrik Glans reiser kjerringa etter en koronapreget Kulturfaktor20, og inviterer neste uke til idedugnad.

Kultursjefen vil revitalisere Kulturfaktor. Nå inviterer han frivilligheten til idedugnad.

DEL

Høstens Kulturfaktor20 ble en svært redusert og koronapreget affære. Nå vil kulturenheten i Nittedal kommune markere 2021 med nytenkning. De inviterer frivilligheten til idedugnad i Kluturverket Flammen onsdag 14. oktober. Påmeldingsfrist er i dag.

Målet er en revitalisert Kulturfaktor21. Festivalen skal blant annet romme en “gjenåpningsforestilling” som markerer at kulturlivet igjen kan tilby gode sceniske opplevelser etter en periode med mindre aktivitet.

- Til en slik gjenåpningsforestilling er alle gode ideer og innspill velkommen. Det kan være ønsker om artister, konsepter, utradisjonelle arenaer eller nye samarbeid. I idéfasen finnes det ingen hindringer eller begrensninger, sier kultursjef Fredrik Glans.

Han ønsker seg ideer både til gjenåpningsforestillingen og Kulturfaktor21 generelt, men også Kulturfaktor i årene som kommer.

Idémøtet ledes av Monika Egeland Hammer, som er flytsjef for Kronprinsparets Fond. Hun er pedagog med bred erfaring fra å lede prosjekter og prosesser i offentlig sektor.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken