Seks nyregistrerte foretak siste to uker

Oversikten fra Brønnøysundregistrene viser at det ble registrert seks nye selskaper i Nittedal de siste to ukene.

DEL

Awa Norway AS i Gamle Trondheimsvei 42:

  • Konsulentvirksomhet med særlig fokus innovasjon, teknologiutvikling,varemerker, immaterielle verdier og rettigheter, og det som naturlig står i forbindelse med dette. Daglig leder er Carsten Lous.

Hadeland Transport AS i Nedre Hellerudhaugen 24:

  • Frakte varer og pakker for bedrifter og privatpersoner. Daglig leder er Kim Atle Alpakka Nilsen.

Horgen Consulting i Kvartsveien 10:

  • Rådgivning, prosjektarbeid og prosjektledelse innen hovedsakligusikkerhetsanalyser, samt produkter/tjenester som naturlig hører sammen med dette. Daglig leder er Jan Erik Horgen.

Mass Metall Transport AS i Hadelandsveien 968:

  • Renhold, eksport og import. Daglig leder er Sharmini Shanmuganathan.

Skytta Terrasse Sameie ved Usbl Nittedal Mattias skytters vei 1:

  • Eierseksjonssameie. Styreleder er Håkon Tronrud.

Villa Tjurpannan Grebbestad AS i Høgdaveien 54a:

  • Eiendomsutvikling, utleie av eiendom, kjøp og salg av eiendom og tomter samt deltagelse i andre selskaper. Herunder markedsføring, formidling, utleie/leie/drift av fritidsboliger ved destinasjonen Tjurpannan/Grebbestad og andre lokasjoner. Samt organisering, utleie og drift av tilhørende aktivitetstilbud og relatert utstyr ved destinasjonen. Primært aktiviteter og utleie av utstyr relatert til idretts- og fritids- og friluftsliv. Naturlige fritidsaktiviteter knyttet til destinasjonen og utleievirksomheten kan være løping,orientering, sykling, vannsport, villmark- og friluftsliv. Daglig leder er Otto Fjøsne.

Oversikten er hentet fra kunngjorde nyetableringer i Foretaksregisteret ved Brønnøysundregistrene i perioden 20. juli til og med 30. juli. Etableringer kun i Enhetsregisteret er ikke med.

Artikkeltags