Mammablogger og vinner av «Årets influencer livsstil» under årets Vixen awards, Sara Emilie Tandberg fra Hakadal, blir nå å se på TV-skjermen.

– Jeg gruer meg litt og gleder meg masse. Det har vært utrolig rart å ikke skulle ha kontroll på all videoklipping av innhold selv, som jeg vanligvis har stålkontroll på. Livet deles på en mye tettere måte med «Bloggerne» og jeg er spent på å se resultatet, sier Sara Emilie Tandberg via en pressemelding delt av TV2.

Sara Emilie Tandberg er Norges største mammablogger og fikk prisen «Årets influencer livsstil» under årets Vixen. Sara Emilie er kjent for sine sterke meninger og jordnære holdninger.

– «Bloggerne» følger meg gjennom et samlivsbrudd, og starten på singellivet etter 10 år i et forhold. Man får se alt fra fordeling av ting i huset, til tårer bak en låst dør på vaskerommet. Det har vært en veldig sår og utfordrende tid å dele, men som jeg håper kan hjelpe andre i samme situasjon. Og så har vi filmet mye moro, reiser og veien videre i min nye hverdag, avslutter Sara Emilie.

Sara Emilie Tandberg og Gisle Agledahl er nye profiler i «Bloggerne» som har premiere 3. januar. Sammen med Martine Lunde, Alexandra Joner, Emma Ellingsen, Monica Nyhus og Eveline Karlsen utgjør de profilene vi skal følge i den 16. sesongen av den populære serien.