Hotellkunde frastjålet håndveske av middelaldrende par på Olavsgaard

ADVARER ANDRE: Politiet advarer andre hoteller etter at en gjest på Olavsgaard ble frasjålet håndveska si søndag.

ADVARER ANDRE: Politiet advarer andre hoteller etter at en gjest på Olavsgaard ble frasjålet håndveska si søndag. Foto:

Politiet har advart andre hoteller etter at en gjest på Olavsgaard søndag morgen ble frastjålet en håndveske. – Vi utelukker ikke omreisende tyver, sier operasjonsleder.

DEL

Politiet fikk ved 09.40-tida søndag melding om en hotellkunde som var blitt frastjålet håndveska av det som beskrives som et velkledd, middelaldrende par i resepsjonen ved Olavsgaard Hotell på Hvam i Skedsmo.

– Hun var uoppmerksom et øyeblikk, og oppdaget at veska var borte. Vi har fått et svært godt signalement av de mistenkte, og det er også sikret videobevis av hendelsen, forteller operasjonsleder Gisle Sveen i Øst politidistrikt til Romerikes Blad.

I en Twitter-melding søndag ettermiddag beskriver politiet de antatte gjerningspersonene slik:

«De mistenkte er en mann og en kvinne. Beskrivelse; middelaldrende mann med grå dress og middelaldrende kvinne inført sort jakke, hvit capslue og zebrastripet veske, brune boots.»

– Vi utelukker ikke at det er snakk om omreisende tyver, og har sørget for å varsle omkringliggende hoteller med beskrivelse av de mistenkte, opplyser Sveen.

En politipatrulje har sikret sport på stedet og snakket med fornærmede, en kvinne i 30-åra fra Oslo. Det blir nå opprettet sak på forholdet.

Romerikes Blad har vært i kontakt med betjeningen på Olavsgaard Hotell, som ikke ønsker å kommentere hendelsen.

Artikkeltags