– Ved halv ti-tida fredag kveld fikk politiet melding om en overstadig beruset person som satt på Nittedal stasjon, forteller politiførstebetjent Per Morten Hvattum i Øst politidistrikt. Politiet rykket ikke ut, men fikk melding fra konduktøren om at personen hadde kommet seg på toget nordover. Han var hjemmehørende på Harestua, viste det seg.

– Rundt midnatt natt til lørdag fikk politiet melding om smell fra Varingskollen. Ikke lenge etter kom det også fram hva som var årsaken til støyen, forteller politiførstebetjent Per Morten Hvattum i Øst politidistrikt. Melder fortalte om at ungdommer skjøt opp raketter, men at de løp fra stedet da de ble anropt. Politiet hadde ikke kapasitet til å rykke ut.

– Lørdag formiddag fikk politiet melding om et mulig innbrudd i Karushøgda. Låsen var ikke brutt opp, men noen har vært inne i garasjen en gang i perioden fra fredag kveld til lørdag morgen. Eier kunne foreløpig ikke se at noe var borttatt, men her kan det komme en anmeldelse i etterkant, sier politiførstebetjent Per Morten Hvattum i Øst politidistrikt.

– Ved 01-tida natt til søndag var politiet ute på en velferdssjekk i en bolig på Rotnes, forteller politiførstebetjent Per Morten Hvattum i Øst politidistrikt. Det var snakk om tablettbruk, så ambulanse ble også tilkalt. Underveis i oppdraget ble politiet også oppmerksom på at det fantes våpen og ammunisjon i huset, og det ble gjort beslag av ei hagle og noen patroner.