Gå til sidens hovedinnhold

Politiet: – Har du sett noe, så ta kontakt med oss

Politiet ønsker tips om brann i innbytterbenk.

(Romerikes Blad) Det var grytidlig onsdag morgen at brannvesenet rykket ut etter at hjemmelagets innbytterbenk på Li kunstgress i Nittedal sto i full fyr.

Brannen ble raskt slukket og ingen personer ble skadd.

Det vil imidlertid være vesentlig mer behagelig å være benkesliter for Gjelleråsens motstandere enn hjemmelagets egne spillere i tiden framover.

Innbytterbenken ble nemlig påført store brannskader, noe som ikke falt i god jord hos daglig leder i Gjelleråsen IFs fotballgruppe, Raymond Johansen.

Les også

Her står hjemmelagets innbytterbenk i brann: – Det er en jævla uting

– Det er vanskelig å tenke seg en annen årsak enn at det er påtent. Det er en jævla uting, sa Johansen onsdag.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Ønsker tips

Etterforskningsleder i Skedsmo politistasjonsdistrikt, Bjørn Bratteng, opplyser at også politiet mener at brannen var påsatt.

– Veggene er av betong og taket av tre. Det er lite trolig at dette begynner å brenne helt av seg selv. Det var kraftige flammer, sier Bratteng som nå ønsker tips fra publikum.

– Foreløpig er ingen tatt og vi har ikke fått noen tips. Dette var jo tidlig på morgenen, så det var nok ikke mange i området på dette tidspunktet. Hvis noen likevel har sett noe, så ber vi om at de tar kontakt med politiet, sier etterforskningslederen.

Kommentarer til denne saken