GIF vant stort i Harstad på våren, men på Li søndag ble det jevnere. Harstad var nødt til å ta poeng for å ha håp om å berge plassen. Da kampen nærmet seg pause ga GIFs toppscorer Emil Åkvåg hjemmelaget ledelsen og den holdt helt til det nærmet seg overtid. Da fikk Harstad straffe og scoret.

Tida var bokstavelig talt i ferd med å renne ut for GIF, men på overtid klarte de å sette seiersmålet ved Mustafa Hassan Ahmad og sikre tre poeng. Da var det bare å håpe at Lillestrøms 2. lag kunne gjøre noe med Godsets 2. lag på mandag - og det kunne de!

LSK scoret tre ganger før pause og økte til 4-0 rett etter. To kjappe Godset-mål før timen var spilt skapte ny nerve i matchen, men nærmere kom ikke drammenslaget. Dermed står både Godset 2 og GIF med 54 poeng på 24 kamper, men Godset har åtte mål bedre målscore og har puttet fem mål mer.

I neste runde søndag 16. oktober klokka 14.00 spiller GIF borte mot Funnefoss/Vormsund, mens Strømsgodsets 2. lag tar imot Mjøndalens 2. lag. Med GIF-poeng mot Fu/Vo blir det uansett seriefinale mot Godset 2 på Li søndag 23. oktober klokka 13, Da er det bare spørsmål om hvem som klarer seg med uavgjort.