• Denne saken er oppdatert klokken 20.12 tirsdag 11. januar med avsnittet om at PostNord ikke skal ha hatt biler i området på det aktuelle tidspunktet. En setning om at sjåføren skulle levere post er fjernet.

Petter Tenstad var på tur i marka ved 20.30-tiden mandag 10. januar, da han plutselig fikk seg en overraskelse. Godt inne i skiløypa, omtrent en kilometer inn fra Kjelsås-Oset utfartsparkering ved Teknisk museum, kom en bil kjørende.

Han forteller at det sto PostNord på bilen.

Sjåføren var tydelig overrasket over hvor han var, til tross for at det var preppede skiløyper i veien han kjørte på.

«This is not a street? Shit»

– Jeg sa han måtte snu, da svarte han: «This is not a street? Shit», forteller Tenstad til Avisa Oslo dagen derpå.

Avisa Oslo har vært i kontakt med PostNord som har undersøkt saken. De opplyser at de kan dokumentere at de ikke hadde noen bil i området på det aktuelle tidspunktet.

Etter å ha vært i kontakt med sjåføren gikk Tenstad selv videre tilbake mot parkeringsplassen.

På bildene ser man tydelig at bilen er på villspor, og på ett av bildene ser man en skiløper som sikkert ble like overrasket som Tenstad.

Usikker på hva som har skjedd

Haakon Nikolai Olsen, pressesjef i PostNord, presiserer at de kan dokumentere at de ikke har vært på oppdrag i området ved 20.30-tiden mandag.

– I dette aktuelle tidsrommet har det ikke vært noen PostNord-bil i området. Vi var ferdig med leveringer innenfor postnummer 0494 og 0495 cirka 15.30. Vi undersøker ytterligere utover ettermiddagen for å se om dette kan være noen av våre sjåfører, men foreløpig er det ingenting som tyder på det, sier han.