Gå til sidens hovedinnhold

På en grønnmalt benk i haven

Artikkelen er over 2 år gammel

Torsdag 28. februar er Underholdningsvogna tilbake med en ny dagperle i Flammen.

Denne gangen frister de med nostalgi, humor og slagere i ny tapning.

På februars siste dag tar Fru Ekman og Fru Kroken i Underholdningsvogna nittedalspublikummet med på en musikalsk reise med et skråblikk på hverdagslivet og hverdagslykken anno 1950.

Dyktige damer

Underholdningsvogna drives av dyktige damer. De har siden 2013 produsert og turnert med ulike musikkteaterforestillinger for publikumsgruppa 50+ og besøkt flere hundretalls spillesteder over hele landet.

I tillegg samarbeider de med storband, mange her i bygda vil nok huske deres Andrew Sisters-konsert sammen med Stua 17, Nittedals eget storband.

Sist de presenterte en Dagperle i Flammen, sto Vera Lynns liv og slagere på programmet.

Astrid og Ingeborg

Denne gangen presenterer de «På en grønnmalt benk i haven», en musikalsk teaterforestilling med de to gode venninnene Astrid og Ingeborg som møttes på husmorskolen. Den ene er den typiske husmoren fra 50-tallet, mens den andre drømmer seg bort i svermeri og Norsk Ukeblad.

Sangskatter som rører

De dyktige artistene i Underholdningsvogna vekker til live gode gamle slagere og viser fra 40- og 50-tallet, og blander disse med noen godbiter fra i dag. Her blir det flotte kostymer, humoristiske skildringer og sangskatter som rører.

Som alltid for Flammens dagperler er kaffe og kringle inkludert i billettprisen.

Kommentarer til denne saken