Møt ordføreren og Ruter til speed date på mandag

DATE MED HILDE: Vil du prate med ordfører Hilde Thorkildsen om bygdas kollektivtilbud? Sett av mandag ettermiddag. (Arkivfoto)

DATE MED HILDE: Vil du prate med ordfører Hilde Thorkildsen om bygdas kollektivtilbud? Sett av mandag ettermiddag. (Arkivfoto)

Mandag mellom klokka 17 og 19 vil ordfører Hilde Thorkildsen og representanter fra Ruter møte alle som ønsker å prate om kollektivtrafikktilbudet i bygda.

DEL

Det skjer på Kulturhuset, i Lillesalen, og det blir servert kaffe og hvetebakst. Det legges opp til korte samtaler på tomannshånd, der kollektivtransport er hovedtema. Ordføreren og Ruters folk sitter klare til å ta en prat om det du som bor i Nittedal er opptatt av. Det legges opp til korte samtaler for å få innblikk i ønsker, behov, tanker og utfordringer. Målet er å gi alle bedre innsikt og forståelse for hva som er mulig å få til, innenfor gitte rammer. Det er ikke nødvendig å melde seg på. Dersom du må vente litt på å slippe til på din speed date, kan du nyte en kaffekopp og hvetebakst. Det er også mulig å legge igjen et skriftlig innspill til ordføreren og Ruter.

Engasjement

– Jeg ser frem til å møte engasjerte nittedøler i kulturhuset, sier Ruters områdeleder for nordøst, Trine Holand. – Mitt mål er å høre mer om viktige behov, få høre hvor skoen trykker for enkelte og forhåpentligvis få noen gode råd på veien. Det er fint å kunne få til møter som dette sammen med kommunen, da kollektivtilbudet henger tett sammen med planarbeidet for øvrig i Nittedal.

Av temaer som kan få innvirkning på innbyggerne i 2019, tenker Ruter særlig på følgende:

• Fra 1. mars 2019 vil det bli nye bomsnitt i bomringen. Det får en innvirkning på de reisende som passerer bomringen, og Ruter er klar over at det kan bli flere som vurderer å reise oftere med buss i stedet for med egen bil.

• Fra 30. juni 2019 vil nytt bussanbud på Romerike starte. I den forbindelse har Ruter vurdert kollektivtilbudet på Romerike for å tilpasse tilbudet i tråd med markedsgrunnlag og etterspørsel.

Artikkeltags