Gå til sidens hovedinnhold

Om Varingens versjon av russeballet på Bjertnes

Artikkelen er over 1 år gammel

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Jeg er 1/4 fra ballkomiteen til Bjertnes videregående skoles russeball. Jeg syns det er veldig synd at Varingen fremstiller en av elevene som noen som vil dope ned en annen jente. Jeg vet det er clickbait, og dere skriver det ikke direkte, men det er veldig synd at dere skriver det sånn på forsiden deres.

Varingens sak: Russeballet på Bjertnes: Vektere fant hasj. Jente meldte fra om å ha fått noe rart i drinken

Ja, det ble funnet rus på en av gjestene, og ja, en av jentene hadde vi en mistanke om at ble uvanlig dårlig, men dette fant vi senere ut at var av andre grunner. Det skjedde for det andre på to helt forskjellige tidspunkt.

Det jeg syns hadde vært koselig var at vi ungdom ikke alltid ble satt i et så jævlig dårlig lys. Vi i ballkomiteen har jobbet dag og natt i flere måneder nå for å få et vellykket ball, og det var det virkelig! Skulle ønske dere fikk frem det istedenfor.

Det er ikke alle som har Varingen pluss heller, og de får ikke lest hele artikkelen. De sitter mest sannsynlig hjemme og bare rister på hodene sine over overskriften. Veldig trist at et så hardt arbeid skal bli tråkket ned av voksne.

Kommentarer til denne saken