Trafikken går sakte på riksvei 4

SNØFØRE: Sør for rundkjøringa ved rådhuset klokka 07.30 mandag, der brøytemannskap er i full sving og der trafikken sørover går i avdempet hastighet.

SNØFØRE: Sør for rundkjøringa ved rådhuset klokka 07.30 mandag, der brøytemannskap er i full sving og der trafikken sørover går i avdempet hastighet. Foto:

Snøværet må trolig ta skylda for at trafikken går i sneglefart sørover gjennom Nittedal på riksveien mandag morgen.

DEL

Rundt 10 centimeter nysnø fører ikke til altfor store problemer i trafikken i morgentimene, etter det Varingen observerer, men det kan være lurt å beregne litt ekstra tid.

Mange sideveier er ennå ikke brøyta, men har du vinterdekk, bør det ikke by på så store problemer å komme fram.

Nede på riksvei 4 gjennom Nittedal sentrum gikk det rimelig seint sørgående kjørefelt da Varingen kom gående klokka 07.30.

Vi har ikke registrert trafikkuhell her i bygda, men Øst 110-sentralen skriver dette på Twitter generelt for distriktet:

«Etter snøfallet i natt har vi flere ulykker på morgenkvisten. Vi i brannvesenet oppfordrer alle til å beregne litt ekstra tid i dag og kjøre forsiktig.»

Romerikes Blad skriver:

– Trafikken går i sneglefart langs E6 fra Jessheim og sørover. Dette medfører at flere har valgt å kjøre de litt mindre veiene sørover. Dermed har køene hopet seg opp der også.

En leser som forteller at hun brukte halvannen time fra Jessheim til Lillestrøm.

Ifølge værvarselet skal det fortsette å snø lett hele dagen. Tirsdag kveld skal det gå over til kraftig regn, som kan by på nye utfordringer.

Meteorologene har sendt ut gult farevarsel på grunn av mye snø for Telemark, Vestfold, Østfold, Oslo, Akershus og Buskerud. Fra seint søndag kveld til mandag formiddag er det ventet 8-12 cm snø.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken