Vraket bil i fylla - stakk fra stedet

LETEAKSJON. Politiet lette i flere timer etter mulige skadde fra den forlatte ulykkesbilen ved Mo-senteret.

LETEAKSJON. Politiet lette i flere timer etter mulige skadde fra den forlatte ulykkesbilen ved Mo-senteret. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

En mann i 20-årene forårsaket en kraftig kollisjon på riksvei 4 ved Mo natt til lørdag. Da politiet kom til ulykkesstedet, fant de et forlatt bilvrak.

DEL

Politiet fikk klokka 0340 i natt melding om en kollisjonsskadd personbil som sto hensatt midt på riksvei 4 ved Mosenteret. Bilen hadde fått hard medfart i sammenstøtet. Blant annet var kollisjonsputene løst ut og to hjul var punktert.

Lette med hunder og helikopter

Av frykt for at sjåfør og eventuelle passasjer skulle befinne seg i sjokk og være kommet på avveie, satte politiet i gang en leteaksjon i området. Det ble søkt med både helikopter og hunder. Like etter klokka seks i morges lyktes det politiet å lokalisere føreren av bilen, en mann i 20-årene fra Nes på Romerike. Han ble pågrepet på en adresse litt lenger nord i bygda, tydelig påvirket av alkohol, men uskadd etter kollisjonen.

Erkjente forholdet

Da ulykken inntraff var han alene i bilen, og det var ikke andre kjøretøyer involvert.

– Mannen er anmeldt for å ha kjørt i påvirket tilstand og for å ha stukket fra en trafikkulykke uten å melde ifra. Han har erkjent forholdet, melder operasjonsleder Arild Bråten ved Øst Politidistrikt.

Artikkeltags