En kvinne i 40-årene omkom i trafikkulykken i Hagantunnelen

STENGT: Som følge av trafikkulykken er Hagantunnelen stengt. Ifølge politiet vil tunnelen være stengt noen timer fremover.

STENGT: Som følge av trafikkulykken er Hagantunnelen stengt. Ifølge politiet vil tunnelen være stengt noen timer fremover. Foto:

Hagantunnelen var en periode stengt etter ulykken.

DEL

En kvinne i 40-årene omkom i trafikkulykken i Hagantunnelen torsdag.

– De pårørende er nå varslet om ulykken, opplyser operasjonsleder Ronny Samuelsen i Øst politidistrikt til Romerikes Blad.

To personer var involvert i ulykken. Den andre personen er en mann i 50-årene. Han skal være kritisk skadd og sendt til Ullevål sykehus.

Ifølge Romerikes blad ønsker ikke politiet å gå ut med tilhørigheten til de to involverte enda.

Det var klokken 12.41 torsdag at politiet meldte at to biler hadde frontkollidert på riksvei 4 i Hagantunnelen.

– Det ser ut til å ha vært en ganske alvorlig trafikkulykke. Det er to biler som har frontkollidert. Airbagger er utløst. Én person satt fastklemt etter ulykken, men ble frigjort like før klokken ett, sa operasjonsleder i Øst politidistrikt, Tom Sandberg til Varingen rundt klokken 13.00.

Klokken 13.42 ble det opplyst fra politiet at en person var omkommet.

– Den ene personen ble erklært død på stedet. Den andre er fraktet til Ullevål sykehus med kritiske skader, sa Sandberg til Romerikes Blad.

Hagantunnelen var en periode stengt etter ulykken. Klokken 18.13 melder politiet at Hagantunnelen er åpnet for fri ferdsel igjen etter ulykken.

Politiet opplyser at de har sikret videobilder av ulykken og at politiet kommer til å gå gjennom disse.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken