– Ikke første gang folk dumper det utroligste på Gjelleråsen

AVFALL: Disse bøkene hadde noen slengt fra seg på Gjelleråsen.

AVFALL: Disse bøkene hadde noen slengt fra seg på Gjelleråsen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Vår innsender undrer seg over hva som egentlig kan dukke opp i nærområdet når hun er ute og går tur, og over folks frekkhet.

DEL

Eva Ulseth bor selv på Gjelleråsen, og har sendt Varingen to bilder av ting som ikke hører hjemme der de er plassert.

– Det er ikke rart at det blir problematisk å få parkert bilen sin på innfartsparkeringen på Gjelleråsen. Denne bilen har stått urørt på parkeringsplassen i månedsvis. Det er trangt om plassen og hver dag står det biler parkert på kryss og tvers; mer eller mindre lovlig, sier Ulseth.

– Da er det merkelig at det skal være tillatt å la bilen stå i månedsvis på en og samme plass uten at de som har ansvaret reagerer, legger hun til.

FORLATT: – Denne bilen har stått urørt på parkeringsplassen i månedsvis, sier vår innsender.

FORLATT: – Denne bilen har stått urørt på parkeringsplassen i månedsvis, sier vår innsender. Foto:

La igjen "visittkort"

Litt senere la hun merke til bøker som noen hadde slengt fra seg.

– Nå er det ikke første gangen folk dumper det utroligste på og rundt innfartsparkeringen på Gjelleråsen. Derfor har man egentlig sluttet å undre seg over hva som dukker opp når man er ute på tur med hunden, sier hun.

– Som bildet viser så må det være noen som har tømt biblioteket. Det som er fint, er jo at navnet på vedkommende står på pappeska som bøkene tydeligvis ble fraktet i. Kanskje vedkommende har lyst til å komme og rydde opp? spør Ulseth.

Artikkeltags