Signerer nytt samarbeid: – Det er ikke flust av steder å treffes på Rotnes

SAMARBEIDER: Silja Myrhaug Larsen, daglig leder ved Nybrent, her sammen med Jørgen Klem, daglig leder i NIL.  (Skjermdump fra NIls nettsider)

SAMARBEIDER: Silja Myrhaug Larsen, daglig leder ved Nybrent, her sammen med Jørgen Klem, daglig leder i NIL. (Skjermdump fra NIls nettsider)

Artikkelen er over 1 år gammel

Nybrent er ny samarbeidspartner med Nittedal Idrettslag.

DEL

Den lokale kaféen i Stasjonsveien er de neste tre årene samarbeidspartner med idrettslaget. Det melder NIL på sine nettsider.

Nå kan du møte andre medlemmer første fredag i måneden til sosial hygge.

– Jeg synes det er veldig artig å støtte Nittedal IL. Jeg har tre barn som er med i NIL, og mange av de yngre medlemmene er gode kunder hos meg, forteller daglig leder, Silja Myrhaug Larsen. Hun startet Nybrent i november 2016. Kafeen har åpent hver eneste dag. I tillegg er det kveldsåpent flere dager i uka og gode muligheter for å leie stedet.

Nittedal IL er kjempefornøyd med Nybrent som ny samarbeidspartner.

– Det er ikke flust av steder på Rotnes hvor man kan treffes. Det er svært hyggelig at Silja legger opp til dager hvor medlemmer kan møtes, hvor vi kan ha møter og andre arrangementer, sier daglig leder i NIL, Jørgen Klem.

1. mars, som er første fredag i måneden, ønsker Nybrent medlemmer i Nittedal IL spesielt velkommen.

– Vi ønsker at Nybrent skal være et sted for alle – også for idrettsklubben. Derfor har vi bestemt oss for at første fredag i måneden er det samling for medlemmene på Nybrent. Vi håper at vårt sted kan bli en hyggelig møteplass for klubbens medlemmer, sier Myrhaug Larsen.

– I tillegg har vi planer om å starte quiz en gang i måneden, fortsette å arrangere konserter og vise fotballkamper. På Facebook oppdaterer vi våre arrangementer under «Hva skjer på Nybrent». Med dette samarbeidet håper vi også Nittedal IL vil bruke våre lokaler mer – både til møter og foredrag, forteller Myrhaug Larsen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken