Vidar Myhre på MDGs landsmøte: – Kortreiste tjenester er bedre for klimaet enn aktører langveis fra

MILJØPOLITIKERE: Vidar Myhre og Anne Hilde Røsvik har reist fra Nittedal til Fornebo i helga for å være med på Miljøpartiet De Grønnes landsmøte.

MILJØPOLITIKERE: Vidar Myhre og Anne Hilde Røsvik har reist fra Nittedal til Fornebo i helga for å være med på Miljøpartiet De Grønnes landsmøte. Foto:

DEL

For Nittedals lokallagsledere i Miljøpartiet De Grønne er i hvert fall helgas partilandsmøte rimelig kortreist; det holdes på Quality Hotel Expo på Fornebo.

Av de rundt 200 delegatene på landsmøtet kommer fire fra Nittedal; Vidar Myhre, Anne Hilde Røsvik, Marit Hoff og Ketil Aasen.

– Personlig er jeg opptatt å utvikle lokal næringspolitikk hvor kommunen tar på alvor å støtte lokale bedrifter. Kortreiste tjenester er bedre for klimaet enn aktører som kommer langveis fra, sier Myhre i ei pressemelding.

Han er i dag partiets eneste representant i Nittedal kommunestyre og står øverst på lista til høstens kommunevalg. Nummer to på lista er Anne Hilde Røsvik, som i dag er kommunestyrerepresentant i Asker.

– Det viktigste som skal skje på dette landsmøte er å vedta en nullvisjon for tap av biologisk mangfold, sier Røsvik:

– Dette har vært min fanesak siden jeg ble valgt inn i kommunestyret i Asker i 2015, og det vil jeg ta tak i når jeg kommer inn i kommunestyret i Nittedal til høsten.

Artikkeltags