Nakne personer ved Nittedal kirke «I minus 20 grader»

NATTLIG BESØK: I løpet av helgen, og i nattens mørkeste timer, ble det rapportert om to personer som skal ha løpt nakne rundt ved Nittedal kirke. Politiet rykket ut, men kom ikke i kontakt med personene.

NATTLIG BESØK: I løpet av helgen, og i nattens mørkeste timer, ble det rapportert om to personer som skal ha løpt nakne rundt ved Nittedal kirke. Politiet rykket ut, men kom ikke i kontakt med personene. Foto:

Politiet melder om litt festbråk på Slattum og to nakne personer løpende rundt Nittedal kirke i det som ellers har vært en stille helg i Nittedal.

DEL

– Vi fikk melding om bråk, altså lyd, i forbindelse med en fest på Slattum i 00:30 tiden natt til søndag. Det kom et et par meldinger på dette, men vi fikk ikke vært der, sier operasjonsleder Finn Håvard Aas ved Politiet Øst.

Politiet rykket derimot ut litt seinere på natta, da de fikk melding om at det var observert en naken mann løpende rundt ved Nittedal kirke. Dette ble rapportert klokka 01:48 og politiet var der ca klokka 02:00.

– Og det ble rapportert til å være minus 20 grader ute, så det var jo spesielt, sier Aas.

Minus 20 grader høres ekstremt ut, og en sjekk på www.yr.no og deres værdata viser en temperatur et sted rundt minus 8 grader celsius.

– Patruljen så ingen naken mann, men kom i kontakt med en annen person i området. Han skal visstnok også ha observert noe lignende, altså en naken person løpende rundt i området. Vi fant derimot ingen. Personene oppholdt seg nok ikke ute lenge uansett, fastslår Aas.

Artikkeltags