– Etter ferien har den ene trafikkrekorden avløst den andre. Vi passerte 17.000 sidevisninger med god margin i går. Det er all grunn til å takke abonnentene som øker i antall. Den tilliten motiverer oss til å gi kvalitet tilbake, sier ansvarlig redaktør Jan Fossen.

Nøkkelen til alt som produseres av redaksjonelt stoff i Varingen er å registrere seg på varingen.no.

Gjør som følger: Gå inn på varingen.no. Trykk meny, deretter logg inn og ny bruker. Legg inn navn og mobilnummer og lag deg et passord. Nå er du i gang

– I skrivende stund har godt og vel 4.000 personer registrert seg, og tallet øker hver eneste dag. Trenger du hjelp til å komme i gang, er det bare å stikke innom Varingens lokaler her i Hadelandsvegen 673. Husk i så fall å ta med mobiltelefonen, oppfordrer medierådgiver Hilde Johansen.

God oversikt

Med topp moderne digitale målverktøyer og stort fokus på innhold og analyse, vet Varingens redaksjonelle medarbeidere til enhver tid hvilke saker som engasjerer leserne.

– Det gjør oss ikke bare i stand til å målstyre ressursene. Redaksjonen opparbeider seg også en trygghet for hvordan vi skal ta det journalistiske arbeidet videre. Vi jobber etter digital first-prinsippet. Abonnenter med digital tilgang får sakene med en gang. Papirleserne får alle sakene fordelt på ukas to utgaver, forteller Jan Fossen.

Ingen grunn til bekymring

De som er bekymret for at Varingen skal slutte å produsere papiravis, ta det helt med ro:

– Varingen skal gi ut papiravis i mange år framover. Samtidig ønsker vi at papirabonnentene benytter seg av alt det de faktisk betaler for. Lokalavisen kan leses når du vil, hvor du vil, på mobiltelefonen, nettbrett og pc/mac. Varingen oppdaterer deg fortløpende om små og store begivenheter i Nittedal - på dine premisser, sier Hilde Johansen.

Har du digital tilgang til Varingen, kan du lese alle pluss-artikler, dele abonnementet med familien, eAvis kl. 21.00 dagen før papiravisen utkommer, lese Nettavisens nasjonale digitale utgave, samt å søke i eAvisens digitale arkiv.

– Ring meg, legger hun til.

Dersom du ikke lykkes med å logge deg på som digital bruker av Varingen og heller ikke har anledning til å stikke innom Varingens lokaler, kan du ringe salgslederen på telefon 900 48 421.