Nå står Slattumhallen for tur

I løpet av 2019 håper eiendomssjefen å kunne igangsette arbeidet med å bygge den mye omdiskuterte og lenge etterlengtede Slattumhallen (Illustrasjon fra arkivet).

I løpet av 2019 håper eiendomssjefen å kunne igangsette arbeidet med å bygge den mye omdiskuterte og lenge etterlengtede Slattumhallen (Illustrasjon fra arkivet). Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

– Vi håper å kunne legge fram forslag til fremdriftsplan for Slattumhallen til kommunestyret i januar, sier eiendomssjef Laila Jensen i Nittedal kommunale eiendomsforetak.

DEL

Det var i fjor byggingen av Slattumhallen ble satt på vent etter at idretten satte ned foten for det lanserte prosjektet. Kommunestyret besluttet å rykke tilbake til start for å prosjektere en Slattumhall som er mer i samsvar med bygdeidrettens ønsker og behov.

I kommunestyrets budsjettmøte før jul fulgte flertallspartiene opp og øremerket 150 millioner kroner til bygging av «nye» Slattumhallen med start i 2019.

Eiendomssjefen forteller at det allerede er etablert en prosjektgruppe for bygging av Slattumhallen. Denne vil nå i nært samarbeid med idretten i bygda utarbeide et konsept for bygging av den planlagte turn- og idrettshallen med innendørs klatreanlegg på Slattum innenfor kommunestyrets gitte ramme på 150 millioner kroner.

– Når omforent forslag fra idretten og prosjektgruppen foreligger, vil det bli lyst ut konkurranse der vi ber tilbyderne om å levere en totalentreprise for bygging av Slattumhallen innenfor det som på dette tidspunktet blir kommunestyrets endelige fastsatte kostnadsramme, sier Leila Jensen.

Åpenbart klok av skade tør hun ikke å spå noe som helst, men gir likevel uttrykk for et godt håp om at anleggsarbeidene for bygging av Slattumhallen vil starte i år.


Artikkeltags