Vil ha flere menn

TIL NYTTE: Velrestaurerte Markerud gjør nå også nytte som aktivitetssenter for nittedøler som har begynt  glemme, forteller Anne Prydz Sæterdal (fremst i bildet).

TIL NYTTE: Velrestaurerte Markerud gjør nå også nytte som aktivitetssenter for nittedøler som har begynt glemme, forteller Anne Prydz Sæterdal (fremst i bildet). Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

– Vi ønsker oss kort og godt mannfolk, sier Anne Prydz Sæterdal.

DEL

Hun eier Markerud på Slattum. Her samarbeider hun med kommunen om å drifte et aktivitetshus for nittedøler som har begynt å glemme og deres pårørende.


På mannfolk-jakt

– Det er i dag 12 - 14 frivillige som støtter opp om Markerud Aktivitetshus og som deltar etter ønske - lite eller mye - og når det passer den enkelte. Disse frivillige hjelperne er med få unntak, kvinner. Vi skulle gjerne også ha rekruttert menn. Hvor er alle mannfolka i Nittedal? spør Sæterdal.

Så dersom du er en pensjonert mann og har litt tid til å avsette og i tillegg har lyst til å gjøre noe som gir mening både for deg selv og andre, ja, så er det bare å ta kontakt med Anne Prydz Sæterdal. Hun treffes på telefon 934 66 999 eller via e-post; anne@markerud.no

– Vi trenger flere frivillige menn til å bidra til turgåing, både korte og litt lengre turer, vedhugging og kløyving, samt å putte vedkubber i sekker. Vi arbeider i parsellhagen og dyrker våre egne grønnsaker. Vi synger, leser høyt, baker i bakerovn og steker på takke. Vi trenger spesielt menn med bil og sertifikat som av og til kan påta seg kjøring, henting og bringing enkelte tirsdager og torsdager.

Dette kan vi tilby

Vi tilbyr hyggelige og meniungsfulle aktiviteter i vakre omgivelser. Vi bruker stuene på Markerud til høytlesing, sang og musikk. Vi har to gode måltider per aktivitetsdag. Vi arrangerer spennende turer til museer og kulkturarrangement, samt besøk til interessante steder både her i Nittedal, i Oslo og rundt om i Akershus, avslutter Anne Prydz Sæterdal.


Artikkeltags