Mann knivstukket – én person pågrepet

Politiet har kontroll på det de mener er gjerningsmannen.

DEL

En person ble tirsdag kveld knivstukket i Hakadal i Nittedal. Mannen er fraktet til Ullevål sykehus.

– Jeg er foreløpig ikke kjent med skadeomfanget. Helsepersonell har i hvert fall besluttet at fornærmede skal fraktes til Ullevål sykehus, opplyste operasjonsleder i Øst politidistrikt, Finn Håvard Aas, til RB natt til onsdag.

Onsdag morgen opplyser politiet at mannen er operert. Han skal ha blitt knivstukket i mageregionen. Tilstanden hans er fortsatt ukjent for politiet.

Det var ved 22.30-tiden tirsdag kveld at politiet fikk melding om knivstikkingen som har funnet sted på en gård som ligger nord i Hakadal.

– Det var personer som tok hånd om den skadde som varslet nødetatene, opplyser Aas.

Politiet ankom stedet og fikk raskt kontroll på det de mener er gjerningspersonen. Pågripelsen skal ha foregått uten dramatikk.

– Både fornærmede og mistenkte er østeuropeiske statsborgere, men bor begge på denne gården. Fornærmede er en mann i 30-årene, mens den pågrepne er en mann i 50-årene, opplyser operasjonslederen.

Politiet vet foreløpig ikke hva som ligger bak knivstikkingen, men er tirsdag kveld i gang med avhør av personer som oppholdt seg i området.

– Var det vitner til selve hendelsen?

– Nei, så vidt meg bekjent var det ikke vitner til hendelsen, men vi innhenter nå vitneforklaringer fra personer som kom til stedet. Videre skal politiets krimteknikere gjennomgå åstedet.

Artikkeltags