Grunn svømmehall i Hakadal vekker reaksjoner

VISJONEN: Arkitekttegning av den nye svømmehallen på Elvetangen i Hakadal.

VISJONEN: Arkitekttegning av den nye svømmehallen på Elvetangen i Hakadal. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Nyheten på Varingen.no om at rådmannen foreslår å bygge det nye svømmebassenget på Elvetangen som et gruntvannsbasseng, har fått flere til å reagere.

Les også: Svømmehall i Hakadal på grunt vann

Dagfin Hoel skriver:

– Dette blir bare for dumt, spør du meg. At man skal bygge en svømmehall, og så sørge for at man fjerner enhver mulighet for mangfold i bassenget. At man i tillegg har valgt å plassere svømmehallen der den ser ut til å bli bygget, hindrer effektivt også enhver form for utvidelse i fremtiden når det ikke bor bare 8.000 mennesker i Hakadal, men 80.000. Å tråkke på alle som forventer å få valuta for pengene de betaler i skatt nå som kommunen har klart å øke skattetrykket enda mer; joda, sikkert fornuftig det. Nei, til samtlige politikere i Nittedal, nå er det jaggu på tide at dere tar befolkningen på alvor og slutter med å lansere drømmeslott på drømmeslott. Og Inge Solli, det er ikke et politisk vedtak at det skal bygges badeland hverken i Hakadal eller på Mo, men i Hakadal er det faktisk et politisk vedtak på at det skal bygges et svømmebasseng med vannsklier og annen moro. Så kanskje dere skal klare å få realisert hva dere faktisk har vedtatt for en gangs skyld? Så hadde man kanskje kunnet ha klappet en politiker på skulderen og sagt; så flott at dere så at vi kunne benytte svømmehallen til flere tjenester enn bare svømmeopplæring for skoleungdom i skoletiden.

Ivar Molstad skriver:

– Burde ikke rådmannen og politikere tenkt på dette før? Dette begynner å ligne på skandalen i Oslo, i regjeringskvartalet. Det går vel som jeg har antatt i tidligere innlegg om kostnader ved ny storskole. Vi voksne får heller dra i Nordmarka for å bade.

Artikkeltags