Over all forventning

TIL VÆRS: Fra Null til 1.507 komplett-brukere i løpet av 60 dager. Redaktør Jan Fossen gleder seg over Varingens positive utvikling.

TIL VÆRS: Fra Null til 1.507 komplett-brukere i løpet av 60 dager. Redaktør Jan Fossen gleder seg over Varingens positive utvikling.

Artikkelen er over 2 år gammel

– Dette har vært fantastisk å oppleve. I løpet av et par måneder har Varingen fått hele 1.507 komplett-brukere, forteller lokalavisens redaktør Jan Fossen.

DEL

Men, legger han til, det er fortsatt mange som har tilgang til mer lokalt stoff enn de bruker.

– For å si det enkelt; Alle som får Varingen i posten, har automatisk tilgang til alt innholdet på nett også. Dermed kan du blant annet lese avisen som e-avis allerede kvelden før den kommer i postkassen. I tillegg kan du som komplett-bruker lese alle Pluss-saker på nettavisen og dele abonnementet ditt med andre i husstanden, forklarer redaktøren.

Varingens ansatte vil hjelpe enda flere å logge på og bli komplett-brukere av lokalavisen i 2018. Redaktøren understreker at det er bare for folk å ta kontakt eller stikke innom avishuset i Hadelandsvegen 673 dersom man trenger hjelp med innloggingen og vil ha "mer avis for pengene".

– Vi ser at det er stadig flere som leser Varingen på nett. Det er vi glade for. Det er nemlig der vi kan gi leserne oppdaterte nyheter og de ferskeste hendelsene, sier Fossen.

Artikkeltags