Førjulslunsj på Hadeland

JULESTEMNING: Deilig julemat på Hadeland Gjestegård ble verdsatt av deltakerne.

JULESTEMNING: Deilig julemat på Hadeland Gjestegård ble verdsatt av deltakerne. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Førti brukere deltok da Nittedal Røde Kors besøkstjeneste nylig arrangerte førjulstur til Hadeland Gjestegård.

DEL


Værvarselet for vår siste busstur i 2017 lød; sterk vind og store nedbørsmengder, først som snø og deretter som regn. Vi ble likevel 40 eldre og bevegelseshemmede fra våre to sykehjem og fra private hjem samt mange aktive besøksvenner fra Nittedal Røde Kors.

Stemningsfullt

Førjulsturen gikk til Hadeland Gjestegård. Som så mange år tidligere var bordene festpyntet med levende lys. Vel framme ble vi møtt av vakker musikk fremført av trekkspiller Johan Teksum, også han fra Nittedal. Teksum hadde reist i forveien for å spille for oss ved ankomsten til gjestegården.

Juletallerken med etterfølgende riskrem og kaffe ble meget godt mottatt av deltakerne. Johan Teksum spilte også til allsangen, som ble ledet av Inger Grøvslien og Birgit Mari Kristiansen.

Turtradisjoner

Nittedal Røde Kors Besøkstjeneste har siden den aller første turen til Blaafarveværket i 1988 arrangert rundt 90 dags- og overnattingsturer for bygdas eldre. Tilbudet har blitt veldig populært, og takket være innsatsen fra våre mange frivillige besøksvenner, kan vi holde utgiftene lave med den samme egenandelen hvert år.

Vi retter en hjertelig takk til alle som har deltatt på turene opp gjennom årene og ikke minst våre til aktive besøksvenner. Nå går vi i «vinterdvale» hva turer angår og kommer først tilbake i juni 2018.


Artikkeltags