Næringsministeren til frokostmøte på Gjelleråsen

NÆRINGSMØTE: Næringsministeren Torbjørn Røe Isaksen møter næringslivet i Nittedal her representert ved styreleder Tarjei Evensen til frokostmøte hos Würth mandag 2. september.

NÆRINGSMØTE: Næringsministeren Torbjørn Røe Isaksen møter næringslivet i Nittedal her representert ved styreleder Tarjei Evensen til frokostmøte hos Würth mandag 2. september.

Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen har meldt sin ankomst til den lokale næringsforeningens frokostmøte på Gjelleråsen mandag 2. september.

DEL

– Vi hadde et kort møte med næringsministeren da vi deltok på regjeringens speed-date med næringslivet på Nedre Romerike 25. juni. Da benyttet vi anledningen og invitere Røe Isaksen til frokostmøte sammen med representanter for næringslivet her i Nittedal, forteller leder i Nittedal Næringsforening, Tarjei Evensen.

Frokostmøtet går som nevnt av stabelen mandag 2. september med Würth på Gjelleråsen som vertskap.

– Vi har mottatt 20 påmeldinger så langt, men vi har plass til enda flere. Foruten å spise frokost sammen med oss har næringsministeren lovet å holde foredrag om næringslivets kår i Norge i dag og dagsaktuelle forhold i utlandet som påvirker næringslivet her hjemme, opplyser Evensen.

Næringslivets dag

Den aktive næringsforeningen har også planer om å børste støv av en gammel arrangements-slager; Næringslivets dag i Nittedal.

– Vi har blinket oss ut tirsdag 8. oktober. Storsalen i kulturhuset er for lengst booket. Kommunens tidligere næringssjef, Aarstein Rebne, hjelper oss med å sette sammen et program som vi håper vil trekke mye folk til Flammen denne dagen, sier Evensen.

Han lover å melde seg tilbake til lokalavisen når programmet for årets lokale næringslivsdag endelig er spikret.

Artikkeltags