Færre, ikke flere p-plasser i Nittedal

NOK NÅ: Miljøpartiet vil at nittedøler flest skal gå, jogge eller fra boligen og ut i mark. Partiet går imot å bygge flere utfartsparkeringsplasser.

NOK NÅ: Miljøpartiet vil at nittedøler flest skal gå, jogge eller fra boligen og ut i mark. Partiet går imot å bygge flere utfartsparkeringsplasser. Foto:

Mens alle de andre partiene i kommunestyret vil bygge flere utfartsparkeringsplasser i Nittedal, ser Miljøpartiet motsatt vei: De vil ha færre..

DEL

Utfartsparkeringsplasser i tilknytning til bygdas mest benyttede turveiene inn i Marka og til våre ski- og vintersportsarenaer, vil nemlig i følge Miljøpartiet stimulere nittedøler flest til å gå eller jogge fra bolig til turmål. Det er ingen god miløpolitikk. Dette er snarer å legge opp til unødig bilbruk. Derfor må planene for nye og utvidede utfartsparkeringsplasser både i Hakadal, Rotnes og i Søndre skrotes, foreslo MDGs Vidar Myhre i siste møtet i kommunestyret.

Partiet er heller ikke begeistret for at det skal bygges flere turveier i bygda: "Nye turveieri Nittedal må bare anlegges om det kan skje uten skade for naturen, miljøet og dyrelivet. Utformingen er turveier skal skje på naturens. miljøets og det lokale dyrelivets premisser, heter det i ett av forslagene partiet fremmet, men ble nedstemt på i siste møte i kommunestyret.

Artikkeltags