Gå til sidens hovedinnhold

NRK-profil Peder Kjøs til Nittedal

Artikkelen er over 1 år gammel

Peder Kjøs kommer torsdag kveld til Flammen for å holde foredrag om hverdagsangsten som mange sliter med.

Psykologen Peder Kjøs er kjent som spaltist og fra NRK for to sesonger med gruppeterapi-serien «Jeg mot meg» og podcasten «Hos Peder», der enkeltpersoner med ulike problemstillinger går i terapi for åpen mikrofon.

Kjøs har over 20 års erfaring som psykolog og har utgitt en rekke bøker. I 2019 utga han boka «Angst: hva er du redd for? Hvorfor er angsten viktig? Hva kan du gjøre med den?» som er utgangspunkt for foredraget som han skal holde.

Foredraget skulle opprinnelig foregått på biblioteket, men på grunn av stor interesse er arrangementet blitt flyttet til Storsalen i Flammen. Det er gratis inngang.

Kjøs vil belyse hverdagsangsten med utgangspunkt i psykologi, filosofi, kunst, litteratur og erfaringer fra sitt eget liv som terapeut, og han vil ta for seg angstens betydning og hvordan du kan håndtere den.

Han vil også snakke om hva angsten din forteller deg om deg selv og situasjonen din og hvordan det er å leve med angst. Angst er en grunnfølelse som alle mennesker opplever. Fordi den er så ubehagelig prøver vi å holde den på avstand. Men da er det også mye man kan gå glipp av.

Norli Nittedal stiller med boksalg, og det er mulig å få kjøpt signerte utgaver av boka til Peder Kjøs.

Kommentarer til denne saken