– Jeg tror ingen er bedre enn Hillary

Hillary B.R. utklasset konkurrentene i hoppeavdelingen av Jarlsberg Grand Prix og tok sin 13. seier på like mange starter i karrieren. Foto: Eirik Stenhaug, Equus media / NTB scanpix

Hillary B.R. utklasset konkurrentene i hoppeavdelingen av Jarlsberg Grand Prix og tok sin 13. seier på like mange starter i karrieren. Foto: Eirik Stenhaug, Equus media / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

13. strake seier for Hillary B.R.

DEL

(Romerikes Blad) Hillary B.R. kom i mål et halvt oppløp foran resten, og med krefter igjen, i hoppeavdelingen av Jarlsberg Grand Prix lørdag. Det var hestens 13. seier på rad.

– Det er mange gode hester i Norge, men jeg tror ingen er bedre enn Hillary B.R., sa seierskusk Magnus Teien Gundersen til Equus etter utklassingen.

Tiden ble 1.10,4, og seieren var verd 200.000 kroner.

– Hun er helt fantastisk. En 4-årshoppe født i Trøndelag og trent i Nittedal. Dette er veldig stort. Svakheter? Hun har ingen. De beste hoppene pleier å være krasse i gemyttet, Hillary er det ikke. Hun er både klok og snill, sa trener Geir Vegard Gundersen.

Han har de videre planene klare. Hillary B.R. starter neppe før Hoppe-Derby i september. Der vil seierssjekken være to millioner kroner. En Sverige-start i Breeders' Crown-finalene er også sannsynlig.

Hesten, som aldri har tapt, var en snartur i Halmstad i mai og løp fra alt som var av svenske konkurrenter. Det er tidlig i karrieren, men Hillary B.R. ligner det norsk travsport absolutt trenger, en internasjonal stjerne.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken