Tyskland tok ledelsen etter 10 minutters spill, men hadde ikke så mange store sjanser ellers. Casandra Lüthcke spilte første omgang, men byttet med Thea Kyvåg i pausen. Thea spilte fram Iris Omarsdottir til utligningen drøyt ti minutter etter pause, og samme Omarsdottir skjøt inn seiersmålet for Norge snaue ti minutter før slutt.

Søndag kveld venter Sverige i turneringas siste kamp. Svenskene har seks poeng og 3-0 i målscore. England ligger på 2. plass med tre poeng og 4-2 i målscore, Norge er nummer tre med tre poeng og 3-5 i målscore, mens tyskerne er sist med null poeng og 1-4 i målscore. Tyskland er dermed helt avhengig av svensk hjelp for å kunne gå videre til semifinalen. Tyskland må slå England med tre mål og i tillegg må Sverige slå Norge.

Svenskene har halvannet bein i semifinalen etter 1-0 over England og 2-0 over tyskerne. De er videre selv med tomålstap for Norge i siste kamp. Vinner England mot Tyskland må Norge vinne med tre mot Sverige, og da ryker svenskene ut. Men trolig må Norge ta England på poeng for å nå en semifinaleplass.

I den andre pulja spilte Italia og Frankrike 2-2, mens Spania slo Tsjekkia 5-0 i andre runde. Spania er dermed klare for semifinale med seks poeng, mens Tsjekkia med null er slått ut. Italia med ett poeng er avhengig av at Spania slår Frankrike, som har fire, og at de selv slår Tsjekkia med nok mål i siste runde. Det er fem måls differanse som må hentes inn (5-2 vs 3-5).