Gå til sidens hovedinnhold

Nittedøl vant 4,8 millioner i Lotto

– Dette her er litt overveldende, jeg blir litt målløs nå kjenner jeg, men det var virkelig en opptur, sier mannen.

Lottotrekningen lørdag 9. oktober bar frukter for mange spillere. To spillere og en andelsbank hadde sju rette. Det vil si at til sammen 12 spillere deler 1. premiepotten.

Det var tre vinnerrekker som delte 1. premien i lørdagens Lotto-trekning. To av de tilhørte vinnere med hver sin riktige rekke fra hver sin kupong. De to heldige spillerne kan glede seg over å ha vunnet 4 851 015 kroner hver.

Den siste vinnerrekken gikk til et andelslag hvor av 10 spillere delte førstepremien, i tillegg til flere 4. og 5. premier. De heldige 10 vinner derfor nøyaktig 498 415 kroner hver.

En av de to heldige personene med egen vinnerrekke var en kar i 50-årene fra Nittedal.

I boblebadet

Nittedølen var på hyttetur sammen med et vennepar da Norsk Tipping ringte. Stemmer kunne høres i bakgrunnen og det hørtes ut som om stemningen var god.

– Akkurat nå sitter jeg i boblebadet sammen med et vennepar på hytta, hva sa du at det gjaldt? spurte mannen da Norsk Tipping ringte.

Norsk Tipping kunne avsløre at han var en av kveldens 1. premievinnere og hadde vunnet over 4,8 millioner kroner.

– Oi! Såpass! det er jo helt fantastisk, sier mannen til lyden av latter i bakgrunnen.

– Dette her er litt overveldende, jeg blir litt målløs nå kjenner jeg, men det var virkelig en opptur, sa mannen videre.

Nittedølingen fortalte videre at det nok ble litt feiring utover kvelden.

– Nå skal vi spise middag snart, også blir det nok en god flaske vin. Det syns jeg det er verdt, sier mannen avslutningsvis

I pressemeldingen opplyses det at kupongen ble levert med mobilen.

Mann i 30-årene fra Innlandet

Norsk Tipping lyktes ikke i å nå den andre vinneren på første oppringning, men da de ringte for andre gang var det en lykkelig mann som svarte.

– Jeg vet hvorfor du ringer. Vi gråter og ler her, og jeg er helt skjelven, sier mannen som var tydelig preget av vinnerøyeblikket.

Mannen hadde ikke sett trekningen men ble mistenksom da han hadde et tapt anrop fra vinnernummeret 625 60 000.

– Jeg så at dere hadde ringt, så da sjekket jeg kupongen min og sa til kona at nå er det noe som skjer her. Dette er sjukt! sier mannen som ønsker å være anonym.

På spørsmål om hva han ønsker å bruke premien på måtte mannen tenke seg om.

– Nå er jeg så skjelven at jeg må nok roe meg litt først. Det har ikke helt gått opp for meg enda, men vi må nok sette oss ned og tenke litt på hva premien skal gå til, men den skal brukes fornuftig, sier mannen avslutningsvis.

Også han hadde levert kupongen via mobiletelefon.

Andelsbank vinnerene

Andelsbank-vinnerne som hver vant en premieandel på 498 415 kroner bor på følgende steder:

  • Kåfjord, Troms og Finnmark
  • Bergen, Vestland
  • Vefsn, Nordland
  • Rælingen, Viken
  • Bærum, Viken
  • Trondheim, Trøndelag
  • Åmot, Innlandet
  • Nord-Aurdal, Innlandet
  • Stjørdal, Trøndelag
  • Oslo

Vinnersjanse Lotto - For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene.

Kommentarer til denne saken