Nittedal til semifinalen i regionscupen

PÅ HUGGET: Emil Skara var en trussel gjennom hele kampen.

PÅ HUGGET: Emil Skara var en trussel gjennom hele kampen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Nittedal Wolves har aldri hatt et lag i finalen i Oslo og Akershus regionscup i innebandy. Men i 2020 kan dette bli en realitet, etter at klubbens G12-gutter slo Strømmen 8-5 i kvartfinalen.

DEL

Nittedal Wolves er en stor og ivrig gjeng på nærmere 30 spillere, som fordeles på to lag i seriespill denne sesongen. I tillegg har cupen vært en ekstra go`bit - og nå er det ene laget klare for semifinalen.

Men det startet noe usikkert og det var kanskje nervene som spilte inn foran godt over 60 tilskuere i Rotneshallen. Til tross for overlegenhet i skuddstatistikken favør hjemmelaget, var det gjestene som var effektive. Etter første periode ledet Strømmen 2-1. Tidlig i 2. periode økte de, men så startet opphentingen. Nittedal Wolves fikk skikkelig fart på beina og ballen gikk fort. Opphentingen var i gang og guttene snudde 1-3 til 6-3 – noe som ble belønnet med velfortjent trampeklapp.

Strømmen slo imidlertid tilbake med to raske scoringer, og plutselig stod det bare 6-5. Det hjalp med en time out, og Nittedal satte inn to raske og jubelen stod i taket blant spillere og supportere da kampen var over.

– Dette var en artig og fin kamp – og ikke minst veldig spennende. Vi er stolte av denne gjengen. Vi har hatt en strålende utvikling. Nå håper vi på hjemmekamp i semifinalen. Da skal vi ha over 100 tilskuere, sier en meget fornøyd trener, Thomas Uttakleiv.

Sesongen avsluttes med tur i mars til Varberg i Sverige. Der skal guttene delta i en av Sveriges største innebandyturneringer.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken