Nittedal Teater avlyser forestillinger: – Vi tar koronaviruset på alvor

Nittedal Teater avlyser to forestillinger på grunn av råd fra Folkehelseinstituttet.

DEL

– I går valgte styret, ledergruppa til Teatersmia, drift og instruktører å utsette Madagaskar-forestillingen til Juniorsmia på grunn av at vi ønsker å være en organisasjon som tar Covid-19, coronaviruset, på alvor, skriver Nittedal Teater på Facebook tirsdag kveld:

– Vi ønsker å innrette oss etter anbefalingene fra Folkehelseinstituttet av hensyn til de barna, ungdommene, voksne og eldre som er i høyrisikogrupper.

Madagaskar skulle vært spilt i Flammen førstkommende lørdag og søndag.

Nittedal Teater har også avlyst sin planlagte forestilling «Panikk i kulissene», går det fram.

– Vi vil vurdere fortløpende om det blir aktuelt å utsette andre produksjoner, øvinger og arrangementer, skriver Nittedal Teater.

Folkehelseinstituttet ga tirsdag følgende råd i sin daglige statusrapport:

«I tillegg til god håndhygiene og gode hostevaner som er viktig i alle epidemiens faser, anbefaler vi nå kontaktreduserende tiltak så som økt bruk av hjemmekontor og fleksitid der dette er mulig, og å avlyse store arrangementer der mange samles tett.»

Status for Nittedal tirsdag er fortsatt at det til sammen er påvist tre personer med koronavirus, etter at det kom to positive prøver lørdag og en mandag. Alle de tre personene testet seg etter å ha vært på skiferie.

Artikkeltags