Skiskytterne inviterer til åpen dag på lørdag

PLASS TIL FLERE: Skiskytterlaget håper på økt rekruttering i høst og inviterer lørdag til åpen dag på Sagerud.

PLASS TIL FLERE: Skiskytterlaget håper på økt rekruttering i høst og inviterer lørdag til åpen dag på Sagerud. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Opp til en million nordmenn ser de avgjørende rennene i verdenscupen og VM i skiskyting. Også nittedøler heier på Tiril, Marte, Johannes og Tarjei – og selvfølgelig på vår lokale helt Sindre Pettersen. 

DEL

Dette gjenspeiler seg også i Nittedal Skiskytterlag, der man i forrige sesong kunne glede seg over en rekrutteringsrekord med 24 nye rekrutter. Nå åpner laget opp for nye medlemmer, og inviterer til åpen dag på Sagerud skiskytteranlegg lørdag den 31.08. mellom klokka 13 og 15.

Gjenåpne Bjønndalen?

Hvis interessen blir like stor i år som i fjor, så vokser skiskytterlaget ut av Sagerud.

– Ja, blir det like mange som vil begynne i år, må vi se på muligheten for å åpne opp anlegget i Bjønndalen igjen, sier Jessica Bollnert, jenteansvarlig i klubben. – Men det er et luksusproblem, legger hun til.

Laget vil gjerne formidle at skiskyting er minst like spennende på arenaen som på TV, og ønsker alle interesserte velkommen til to timer med prøveskyting, konkurranser, en god prat om skiskyting samt litt mat og drikke. Spesielt velkommen er selvfølgelig de som kan tenke seg å starte med skiskyting. I år er det årgangene 2010 og eldre som kan begynne.

Ekte gevær

Under åpen dag vil det også være mulighet for å teste sine skyteferdigheter både med Norges Skiskytterforbunds laservåpen og med ekte skiskyttergevær.

For de som vil kan dette kombineres med en liten pulsøkt for å få følelsen av hvor vanskelig det er å treffe blink med høy puls.

Gjennom et godt samarbeid med langrennsgruppene i dalen blir det fart på rulleskia. På skiskytteranleggene i Sagerud og i Bjønndalen skjerpes så skyteferdighetene, konsentrasjonen og mental styrke. Men fremfor alt er det gøy!

Artikkeltags