Fest for alle på Døli

FAR OG SØNN: Kristian Lunde (f.v.) besøker sin far, Knut Lunde, på Døli og tar del i romjulsfesten for beboerne.

FAR OG SØNN: Kristian Lunde (f.v.) besøker sin far, Knut Lunde, på Døli og tar del i romjulsfesten for beboerne. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Tradisjonen tro arrangerte Røde Kors Besøkstjeneste nylig sin årlige romjulsfest for beboerne på Døli.

DEL

Romjulsbegrepet ble riktignok strukket litt ekstra ved at festen først gikk av stabelen i begynnelsen av januar, men den ble ikke dårligere mottatt av den grunn.

– Besøkstjenesten har servert hjemmebakte kaker og kaffe til beboerne på vårt nordligste sykehjem siden 1974. Opprinnelig var dette arrangementet i romjula, men av praktiske grunner ble det senere flyttet til begynnelsen av januar, forteller Stein Solberg, besøkstjenestens leder og primus motor.

Honnør til de frivillige

Han forteller at besøksvennene i samarbeid stilte opp med vakkert pyntede og velsmakende kaker, som de serverte sammen med kaffe fra sykehjemmet.

– Vår trofaste trekkspiller, Johan Teksum, har vært med oss i flere år nå, og som det ja-mennesket han er, stilte han nok en gang velvillig opp. Han leverte kjente og kjære melodier, og det var også noen som danset til musikken, forteller Solberg.

– Vi vil rette en spesiell takk til våre aktive besøksvenner for gode kaker og flott innsats, legger han til.

Røde Kors besøkstjeneste har fire årlige arrangementer på bygdas to bo- og behandlingssentre. Underholdning og servering er faste innslag på disse kveldene.

Artikkeltags