Gå til sidens hovedinnhold

Nit-Hak skal forsvare 3. plassen i Bringserien

Artikkelen er over 1 år gammel

Nit-Haks 16-årsjenter ligger på 3. plass i den landsomfattende Bringserien i håndball etter den første av fem runder. Beholder de 3. plassen til slutt blir det sluttspill på forsommeren. Andre runde spilles nå i helga.

Helga 18.-19. januar skal Nit-Hak til Nordstrand og møte KFUM, Våg og Nordstrand. I neste runde i starten av februar skal laget til Røyken, mens hjemmekampene blir i midten av mars mot Valder, Bodø og Nærbø.

Av de aldersbestemte lagene er det utvilsomt 16-årsjentene som også har gjort det best i serien. De vant sin innledende pulje med seks seirer og ett tap og spiller nå i vårsesongen A-sluttspill. I første kamp av 11 fikk de riktignok solid bank av Ullern, men oslolaget leder da også A-serien.

Av de øvrige var det 14-årsjentene som kom nærmest A-sluttspillet. De ble nummer fire i innledende pulje, tre poeng fra avansement blant de beste. De startet med 20-20 mot Rygge i første kamp i B1-sluttspillet.

Blant seniorlagene ligger både Nit-Haks damer 2, damer 3 og herrer an til opprykk, mens damer 1 kjemper for å unngå nedrykk. Skulle de rykke ned forsvinner også de øvrige damelagenes opprykksmulighet.

Kommentarer til denne saken