Nit-Hak er nå åtte poeng foran Stord på nedrykksplass, og har også fordelen innbyrdes. Stord må med andre ord ta ni av ti mulige poeng for å ha en teoretisk mulighet til å passere bygdas lag – og det skjer ikke.

Mot OSI lå Nit-Hak under 14-16 halvveis, men nær sagt som vanlig spiste de opp motstanderens ledelse etter hvilen. Sanchu Jeiharan og Sara Aasen ble toppscorere med seks mål hver, mens Martina Stang Skullerud satte inn fem straffekast. Øvrige målscorere var Mina Normannsen (4), Kaja Sørlie (3) og Ina Braathen (3). OSI hadde to spillere med fem mål og to med fire. Nit-Hak fikk tre tominuttere, mens OSI fikk fire til laget pluss en til hovedtreneren.

Nit-Hak har ny hjemmekamp på søndag mot habile Fanas 2. lag, og ligger i øyeblikket som nummer ni, men de møter Runar på plassen over hjemme i siste runde. Noe særlig høyere på tabellen spørs det nok likevel om de klarer å avansere.

Men det viktigste utover blir å prøve å holde 2. laget i 4. divisjon. Nit-Hak 2 vant 29-25 over Ammerud på tirsdag, og dermed byttet lagene plass, slik at det nå er Ammerud som ligger på nedrykksplass.