Mot Fredrikstad 2 hadde Nit-Hak lite å hente. Allerede i starten av kampen rykket gjestene fra. Fra 4-5 scoret de seks på rappen, og ved pause stod det 12-17. I 2. omgang holdt avstanden seg relativt stabil, og til slutt ble seiersmarginen på seks mål. Mia Viljugrein scoret åtte og Hanna Nyman seks mål for Nit-Hak, mens Helga Pedersen Lersveen og Mari Breidalen puttet fire hver. Leah Berg Pejby scoret 11 for Fredrikstads 2. lag, som hadde fire tominuttere mot Nit-Haks to.

Mot Rælingen var det derimot Nit-Hak som startet best. De ledet både 3-1 og 12-10, men inn mot pause gikk det igjen trått. De siste 10 før hvilen vant Rælingen 7-1 og vertene ledet 17-13 halvveis. Men det gjorde de ikke lenge. Da Nit-Hak kom på banen etter pause scoret de de seks første målene. Rælingen kom imidlertid opp på uavgjort 20-20, og med tre på rappen gikk de fra til 25-22 med fem minutter igjen. Nit-Hak hadde imidlertid en sluttspurt på lager, og lyktes også med å score tre strake og berge uavgjort 25-25.

Mia Viljugrein scoret ni mål og Mia Hokstad sju for Nit-Hak. Sarah Solheim og Kaisa Kruse scoret fem mål hver for Rælingen, som hadde fire tominuttere mot Nit-Haks ene.

Dermed gikk både Rællingen og Nit-Hak opp i sju poeng, ett foran de tre under streken (Tveter, Harstad og Østsiden) og ett bak Vålerenga. Internoppgjørene har vært mange og uforutsigbare etter at serien kom i gang igjen. Det begynte med at Østsiden slo Tveter, men deretter vant Tveter både mot Vålerenga og Harstad, mens Harstad på sin side slo Rælingen. Nit-Hak har slått Østsiden to ganger, Tveter og Vålerenga en gang, mens de har spilt uavgjort mot Rælingen og tapt for Harstad.

Neste kamp for Nit-Hak er først om to uker, hjemme mot Follos 2. lag.