NIL vil gi barn i flere aldersklasser tilbud om allidrett

BREDERE TILBUD: Rekrutteringsgruppa i Nittedal idrettslag (NIL) har bytter navn til Allidrettsgruppa. Nå ønsker de også å utvide tilbudet til eldre barn enn tidligere. Bilde fra NIL sin sommerleir i Nittedalshallen 2018.

BREDERE TILBUD: Rekrutteringsgruppa i Nittedal idrettslag (NIL) har bytter navn til Allidrettsgruppa. Nå ønsker de også å utvide tilbudet til eldre barn enn tidligere. Bilde fra NIL sin sommerleir i Nittedalshallen 2018. Foto:

Allidrettsgruppa i Nittedal IL ønsker å gi et tilbud til eldre barn. Dette skoleåret har det vært åpen gymsal for elever på Rotnes og Sørli, og tilbudet vil bli videreutviklet og formalisert kommende skoleår.

DEL

Rekrutteringsgruppa i NIL skiftet navn til allidrettsgruppa høsten 2019, og inkludert NIL-klubben er den nå den fjerde største i Norge med over 400 barn!

Fra høsten 2019 gikk 220 barn på tradisjonell allidrett. Gruppa hadde isolert sett et overskudd i 2019 på 47.000 kroner takket være høyere tilskudd fra lokale aktivitetsmidler. Men utgiftene til regnskapstjenester, som hovedstyret i likhet med LAM-midlene fordeler på gruppene, var betydelig høyere enn forutsatt. Kostnadene på egne arrangementer i allidretten var imidlertid også lavere enn budsjettert.

Allidretten har hatt en liten utfordring med at treningstidene til andre særgrupper kolliderer med allidrettsgruppas treningstider, og at barn dermed har måttet velge vekk et aktivitetstilbud.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken