Gå til sidens hovedinnhold

Naken mann med kikkert ved Klopptjern

– Fredag formiddag fikk vi melding om at noen hadde sett en naken mann som satt med kikkert ved Klopptjern ovenfor Tøyenhaugen, forteller politioverbetjent Geir Bakk Anthonsen.

På ettermiddagen fredag fikk vi et nytt tips om at den samme mannen var ved Klopptjern igjen, naken og med kikkert. Dessverre hadde vi ikke kapasitet til å reise ut da. Men vi vil følge opp saken i dag, sier Bakk Anthonsen.

Mannen skal ikke ha opptrådt truende, men politioverbetjenten oppfordrer folk til å melde fra hvis de opplever lignende hendelser.

– Mannen skal senere ha blitt observert påkledd i Kalkbrennerveien, og signalementet er en mann som er lys i huden, med kort mørkt hår og mørk bart og med tatovering på halsen. Han hadde på seg blå og hvit shorts og svart hettegenser og bar på en liten sekk, opplyser Bakk Anthonsen.

Beboere i området hevder at det var flere tilfeller av samme oppførsel ved Klopptjern i fjor, men dette kan ikke Bakk Anthonsen verifisere. Et søk i Varingens arkiv viser at blotting var et stort problem i bygda i 2007, men at det har vært få tilfeller siden.

Kart som viser Klopptjern:

Kommentarer til denne saken